Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Thai vörös curry paszta 50g
490 Ft
390 Ft (307 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Thai vörös curry paszta 50g

490 Ft
390 Ft (307 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktári és bolti készleten

A thai vörös curry pasztával a thai konyhai ízeit varázsolhatjuk az asztalunkra. Összetevők: fokhagyma, mogyoróhagyma, chili, citromfű, só, szójabab olaj, galangal, kaffír lime héj, koriandermag, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav.

Leírás

Thai vörös curry paszta 

A thai vörös curry pasztával a thai konyhai ízeit varázsolhatjuk az asztalunkra.

Összetevők: Összetevők: fokhagyma, mogyoróhagyma, chili, citromfű, só, szójabab olaj, galangal, kaffír lime héj, koriandermag, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav.

Receptötlet thai vörös curry pasztával 2-3 személyre  Finom receptötlet thai vörös curryvel

1, Keverjük el az 50g curry pasztát 2 evőkanál növényi olajjal (mérsékelt hőmérsékleten 1 percig) 
2, Öntsünk hozzá 400ml kókusztejet, és kevergessük 1 percet közepes hőfokon.
3, Adjuk hozzá kedvenc zöldségünket vagy húshelyettesítőnket és kevergessük, amíg el nem készül.
4, Ízesítsük tovább saját ízlésünk szerint.
 

100 gramm thai vörös curry paszta tápértéke:

Energia: 595 kJ/143 kcal
Zsír: 7g
-amelyből telített zsírsavak: 1,5g
Szénhidrát: 12g
- amelyből cukrok: 3,5g
Rost: 9g
Fehérje: 4g
Só: 10,08g

RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST   Kosárba



                                                                 TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.