Miso paszta fehér 400g
Ár:
1.370 Ft
(1.079 Ft + ÁFA)
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta, |
|
|
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás
A miso jellemzői
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. Változatos színű és ízű miso kapható. Pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használják. Az ételkészítés végén ajánlott hozzátenni és összeforralni. Hűtőben sokáig eltartható. Magas a fehérjetartalma, B12 vitamin és más szójában előforduló vitaminok is megtalálhatók benne. Immunrendszer erősítő hatása van.Receptek miso pasztával

Misoval ízesített vegán lapkasajtNoritekercsek miniben
Füstös csicseriborsó
Tofutekercs
Vendégváró növényi sajtgolyók
Grillezett növényi sajt miso ízesítéssel
Grillezett szejtánszeletek
Zöldségleves hajdinapalacsintával
Kenyérpuding
Sütőben grillezett körtés tofunyárs
Szeletelhető kesusajt füstös, zöldfűszeres bundában

Napraforgó kolbászkák grillfűszeres mázzal
Ropogós gombák ízletes szószban
Halrudacskák helyett - bundázott halízű jackfruit rudacskák
Jackfruit fasírt
Húsétel helyett - Jackfruittal töltött kellevelek lecsós alapon
Rántott szelet jackfruitból
Hurka helyett - lencse és feketebab alapú növényi rudak
Shirataki tészta gombás jackfruittal vagy jackfruit curryvel
Jóféle magvakkal töltött ünnepi rolád avagy töltött fasírt
Feketebab-gombócok
tedd a kosárba most és nézelődj tovább Kosárba

TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA
Cikkszám: 20050
További képek




Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!