Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Miso paszta fehér 400g

Ár:
1.570 Ft (1.236 Ft + ÁFA)

A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta,
A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510)


 

Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Tahini 500g bulkshop Tahini 500g
2.400 Ft
folyékony füst - bulkshop Folyékony füst 100ml
660 Ft
Pirított hagyma 300g Pirított hagyma 300g
870 Ft
zöld jackfruit a bulkshop-ban Jackfruit konzerv (zöld) 565g
880 Ft

Leírás

A miso paszta jellemzői  Miso pasztából készül a japánok egyik legkedveltebb levese

A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, a japán konyha kedvelőinek kihagyhatatlan. 
A misóról általában a miso leves jut eszünkbe, a japánok egyik legkedveltebb fogása.

A miso fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. Változatos színű és ízű miso kapható. 
 

A miso paszta felhasználása


Levesek, pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használják. Az ételkészítés végén ajánlott hozzátenni és összeforralni. Hűtőben sokáig eltartható.
 

A miso paszta kedvező tulajdonságai

A miso paszta rendelkezik a szója minden előnyével. Magas a fehérjetartalma, B12 vitamin és más szójában előforduló vitaminok is megtalálhatók benne. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, melyet a szervezetünk nem képes szintetizálni, illetve a B-komplex vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a sejtek anyagcseréjéhez. Immunrendszer erősítő hatása van. Jó hatással van az emésztésre, segíthet a koleszterinszint megfelelő szinten tartásában.
Ezenkívül magas a kalcium-, magnézium- és vastartalma, A-vitaminban gazdag, természetes antioxidáns.
Magas nátriumtartalma miatt erőteljes a vízmegkötő hatása, ezért módjával érdemes csak fogyasztani a pasztát, vagy levesként, vízben feloldva.



Receptek miso pasztával Finom receptötletek miso paszta felhasználásával

Misoval ízesített vegán lapkasajt
Noritekercsek miniben
Füstös csicseriborsó
Tofutekercs
Vendégváró növényi sajtgolyók 
Grillezett növényi sajt miso ízesítéssel
Grillezett szejtánszeletek
Zöldségleves hajdinapalacsintával
Kenyérpuding 
Sütőben grillezett körtés tofunyárs
Szeletelhető kesusajt füstös, zöldfűszeres bundában  Miso pasztával finom recepteket készíthetünk
Napraforgó kolbászkák grillfűszeres mázzal
Ropogós gombák ízletes szószban
Halrudacskák helyett - bundázott halízű jackfruit rudacskák 
Jackfruit fasírt 
Húsétel helyett - Jackfruittal töltött kellevelek lecsós alapon
Rántott szelet jackfruitból 
Hurka helyett - lencse és feketebab alapú növényi rudak 
Shirataki tészta gombás jackfruittal vagy jackfruit curryvel 
Jóféle magvakkal töltött ünnepi rolád avagy töltött fasírt 
Feketebab-gombócok


 

tedd a kosárba most és nézelődj tovább   Kosárba



                                            TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA



Cikkszám: 20050

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés