Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Sós sütemények

RECEPT KATEGÓRIÁK (a könnyebb kereséshez)
Bulkpraktikák --- Édességek + desszertek --- Édes sütemények --- Ételek --- vega Fasírtok --- Fánkok --- Főételek --- Gluténmentes --- Gluténmentes sütik ünnepekre --- Húshelyettesítők --- Italok --- Kekszek --- Kenyerek --- vega Kolbászok --- Köretek --- Krémek --- Lekvárok és dzsemek --- Levesek ---  Muffinok --- Nyers --- Palacsinták --- Piték --- Pizzák --- Pudingok --- vega Sajtok --- Saláták --- Sós kekszek --- Sós sütemények --- Tészták --- Torták --- Tortillák és chipsek --- Vegán --- Vegán + gluténmentes --- Videók
   
Croissant recept vegánosítva. Finom,
 egészséges, olcsó.
szezámmagos sós ropogós keksz recept vegán bulkshop plantbased növényi alapú étrend    szezámmagos sós ropogós keksz recept vegán bulkshop plantbased növényi alapú étrend

Könnyen elkészíthető zöldséges, magvas, ropogós kekszek.

Gluténmentesen elkészíthető, vegán életmódba beilleszthető sós keksz.
   
Gluténmentesen elkészíthető, vegán életmódba beilleszthető vendégváró.
   
Vegán kalácstészta, péksütemény. Már régen tervbe vettük, hogy igazi foszlós kalácsot süssünk, tojás és tehéntej nélkül, amúgy vegán módra. A tejtermékeket növényi változatukkal, a tojást tojáspótlóval és lenfehérjével pótoltuk.

   
Gluténmentesen, vegán életmódba beilleszthetően és hagyományosan is elkészíthető vendégváró, sós ropogós.

   
Fantasztikusan finom, különleges, sós, ropogós héjú, nem mindennapi vendégváró, nassolnivaló.

Vegán, gluténmentesen elkészíthető minifalat.

   
Egy igazi mutatós, ropogós, sós rágcsálnivaló, mártogatósnak is használható chips. Vegán, gluténmentesen elkészíthető.

   
Ebben a receptben a címben szereplő chipset és a krémsajtot társítottuk, de tulajdonképpen mindkét étel önállóan, más ételekkel kombinálva is fogyasztható.

   
Gluténmentesen elkészíthető, növényi összetevőkből készült, vegán chips vagy sós sütemény.


Főszerepben a kendermag és a chia mag. Bár a kendermag és a chia mag nem tartozik az olcsó magok közé, jótékony élettani hatásaik okán néha talán megengedhetjük magunknak, hogy ilyet süssünk. További hátránya, hogy nem lehet abbahagyni a rágcsálását, a receptben megadott mennyiség (egy hagyományos sütőtepsire való) hamar elfogy, pedig állaga/konzisztenciája felől, akár hetekig elállna.

Ez a vegán, ropogós, magos kenyérhelyettesítő kiválóan passzol partikon nassolnivalónak.

A tortillachipsek tésztája és elkészítésének módja szinte azonos a tortillák receptjével, készítési módjával, csak ezek nem serpenyőben, hanem a sütőben 100 fokos hőmérsékleten „száradnak” meg. A legkitűnőbb mártogatós, vendégváró „rágcsa” készülhet belőlük, annyira finomak, hogy mindig pillanatok alatt elfogynak, nem lehet belőlük eleget készíteni.


Ez egy nagyon olcsó és szuper egészséges változata/alternatívája a chipseknek, mártogatósoknak, ropogtatósoknak, könnyű, ízletes vendégváróknak.


A chia mag egészségre gyakorolt jótékony hatásáról rengeteget lehet olvasni az interneten, újságokban, sőt könyvek is jelentek meg a superfoodok témakörében. A Bulkshopban ráadásul kedvező áron kapható.


Ezt a vendégváró ropogtatós, sós sütit a ropik gluténmentes, vegán alternatívájaként kínálhatjuk 
vendégeinknek.


Ezt a pogácsát a Bulkshopban kapható AnnaPanni gluténmentes lisztkeverékből sütöttük. A sütéshez 1 tojást is használtunk, így a sütink nem vegán, de elkészíthető vegán változatban is.


A perec alapja a Bulkshopban kapható AnnaPanni gluténmentes liszkeverék. A lisztkeveréket jól lehet használni kenyér, bagett, pita készítéshez is. A belőle készült bagett receptjét ide kattintva olvashatod. A pita receptjét lásd itt.


Kiváló parti eledel.

A magos ropogóst pesztóval, sajtkrémmel, vagy magában is fogyaszthatjuk.

Erre a rágcsálnivalóra mondják azt: „ha életedben ettél finomat, akkor ez az”.
Az egyébként is finom kesudiót beburkoljuk egy nagyon finom bundába, megsütjük és fantasztikus vendégváró nassolnivalót készítünk belőle.

Keresés