Sós sütemények
Keksz jóféle magokból recept
Főszerepben a kendermag és a chia mag. Bár a kendermag és a chia mag nem tartozik az olcsó magok közé, jótékony élettani hatásaik okán néha talán megengedhetjük magunknak, hogy ilyet süssünk. További hátránya, hogy nem lehet abbahagyni a rágcsálását, a receptben megadott mennyiség (egy hagyományos sütőtepsire való) hamar elfogy, pedig állaga/konzisztenciája felől, akár hetekig elállna.
Lenmagos és spenótos tortillachips recept
A tortillachipsek tésztája és elkészítésének módja szinte azonos a tortillák receptjével, készítési módjával, csak ezek nem serpenyőben, hanem a sütőben 100 fokos hőmérsékleten „száradnak” meg. A legkitűnőbb mártogatós, vendégváró „rágcsa” készülhet belőlük, annyira finomak, hogy mindig pillanatok alatt elfogynak, nem lehet belőlük eleget készíteni.
Gluténmentes perec recept
A perec alapja a Bulkshopban kapható AnnaPanni gluténmentes lisztkeverék. A lisztkeveréket jól lehet használni kenyér, bagett, pita készítéshez is. A belőle készült bagett receptjét ide kattintva olvashatod. A pita receptjét lásd itt.