Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Ez a weboldal sütiket használ - sütik engedélyezése
Menü

Sós sütemények

RECEPT KATEGÓRIÁK (a könnyebb kereséshez)
Bulkpraktikák --- Édességek + desszertek --- Édes sütemények --- Ételek --- vega Fasírtok --- Fánkok --- Főételek --- Gluténmentes --- Gluténmentes sütik ünnepekre --- Italok --- Kekszek --- Kenyerek --- vega Kolbászok --- Köretek --- Krémek --- Lekvárok és dzsemek --- Levesek ---  Muffinok --- Nyers --- Palacsinták --- Piték --- Pizzák --- Pudingok --- vega Sajtok --- Saláták --- Sós kekszek --- Sós sütemények --- Tészták --- Torták --- Tortillák és chipsek --- Vegán --- Vegán + gluténmentes --- Videók
   
Vegán kalácstészta, péksütemény. Már régen tervbe vettük, hogy igazi foszlós kalácsot süssünk, tojás és tehéntej nélkül, amúgy vegán módra. A tejtermékeket növényi változatukkal, a tojást tojáspótlóval és lenfehérjével pótoltuk.

   
Gluténmentesen, vegán életmódba beilleszthetően és hagyományosan is elkészíthető vendégváró, sós ropogós.

   
Fantasztikusan finom, különleges, sós, ropogós héjú, nem mindennapi vendégváró, nassolnivaló.

Vegán, gluténmentesen elkészíthető minifalat.

   
Egy igazi mutatós, ropogós, sós rágcsálnivaló, mártogatósnak is használható chips. Vegán, gluténmentesen elkészíthető.

   
Ebben a receptben a címben szereplő chipset és a krémsajtot társítottuk, de tulajdonképpen mindkét étel önállóan, más ételekkel kombinálva is fogyasztható.

   
Gluténmentesen elkészíthető, növényi összetevőkből készült, vegán chips vagy sós sütemény.


Főszerepben a kendermag és a chia mag. Bár a kendermag és a chia mag nem tartozik az olcsó magok közé, jótékony élettani hatásaik okán néha talán megengedhetjük magunknak, hogy ilyet süssünk. További hátránya, hogy nem lehet abbahagyni a rágcsálását, a receptben megadott mennyiség (egy hagyományos sütőtepsire való) hamar elfogy, pedig állaga/konzisztenciája felől, akár hetekig elállna.

Ez a ropogós, magos kenyérhelyettesítő kiválóan passzol partikon nassolnivalónak.

A tortillachipsek tésztája és elkészítésének módja szinte azonos a tortillák receptjével, készítési módjával, csak ezek nem serpenyőben, hanem a sütőben 100 fokos hőmérsékleten „száradnak” meg. A legkitűnőbb mártogatós, vendégváró „rágcsa” készülhet belőlük, annyira finomak, hogy mindig pillanatok alatt elfogynak, nem lehet belőlük eleget készíteni.


Ez egy nagyon olcsó és szuper egészséges változata/alternatívája a chipseknek, mártogatósoknak, ropogtatósoknak, könnyű, ízletes vendégváróknak.


Nagyon finom, pillekönnyű pogácsát sütöttünk. Nagyon régen kísérletezünk, hogy az igazival megegyező ízértékű pogácsát tudjunk sütni úgy, hogy ahhoz ne kelljen előre bekevert, „gyárilag” előállított lisztkeveréket használnunk.

Nagyon finom, puha, pillekönnyű, laza szerkezetű, az igazival megegyező ízértékű pogácsát sütöttünk mandulaliszt felhasználásával.

A chia mag egészségre gyakorolt jótékony hatásáról rengeteget lehet olvasni az interneten, újságokban, sőt könyvek is jelentek meg a superfoodok témakörében. A Bulkshopban ráadásul kedvező áron kapható.


Ezt a vendégváró ropogtatós, sós sütit a ropik gluténmentes, vegán alternatívájaként kínálhatjuk 
vendégeinknek.


Ezt a pogácsát a Bulkshopban kapható AnnaPanni gluténmentes lisztkeverékből sütöttük. A sütéshez 1 tojást is használtunk, így a sütink nem vegán, de elkészíthető vegán változatban is.


Sokféle gluténmentes lisztből készült pogácsa sütésével, kikeverésével próbálkoztunk, de mindegyiket egy kicsit száraznak, porózusnak találtuk. Végül is ennél a rizslisztes verziónál maradtunk, mert ez puha, nagyon kellemes ízű és állagú, kevés hozzávalóból, gyorsan elkészíthető.


A perec alapja a Bulkshopban kapható AnnaPanni gluténmentes liszkeverék. A lisztkeveréket jól lehet használni kenyér, bagett, pita készítéshez is. A belőle készült bagett receptjét ide kattintva olvashatod. A pita receptjét lásd itt.


Néhány összetevőből készülő házi finomság.
A karamellás íz kedvelőinek.

Kiváló parti eledel.

A magos ropogóst pesztóval, sajtkrémmel, vagy magában is fogyaszthatjuk.

Erre a rágcsálnivalóra mondják azt: „ha életedben ettél finomat, akkor ez az”.
Az egyébként is finom kesudiót beburkoljuk egy nagyon finom bundába, megsütjük és fantasztikus vendégváró nassolnivalót készítünk belőle.

Keresés