Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Vegán főzőtanfolyamok Budapesten

Főzőtanfolyamaink határozatlan ideig szünetelnek

Vegán és gluténkerülő főzőtanfolyamok

  • Karácsonyi ételek - egésznapos / tovább

  • Tejtermék helyettesítők - egésznapos / tovább

  • Bevezetés a gluténkerülő növényi konyhába - egésznapos / tovább

  • Kenőkrémek és mártogatósok - fél napos / tovább

Budapesti főzőtanfolyam időpontok: 

Rendezés:

Yummy Vegasuli főzőtanfolyamok Budapesten

AZ ÉTKEZÉSEK ÖSSZEKÖTNEK BENNÜNKET - diétától, vegán vagy nem vegán életmódtól, ételintoleranciától, konyhai gyakorlattól függetlenül AZ A KÖZÖS BENNÜNK, HOGY FINOMAKAT SZERETÜNK ENNI - így a főzőtanfolyamainkon családias hangulat és pozitív beszélgetések kerekednek ki. Nem célunk, hogy bárkit is meggyőzzünk a vegán életmódról, csupán megmutatjuk érdemes megkóstolni és változatosabbá tenni az étkezéseket. 

A főzőtanfolyamok sokféle vegán és gluténkerülő fogással ismerkedhetünk meg közelebbről, az elkészítés varázslatán keresztül. Az egész kalandhoz a jó hangulat és a csoportélmény is hozzájárul. A nap végén számtalan tapasztalattal, tele hassal, felejthetetlen pillanatokkal és egy vaskos receptfüzettel gazdagabban térhetünk haza, amit aztán a későbbiekben bármikor fellapozhatunk. 

A vegán főzőtanfolyam elvégzéséhez semmilyen előzetes ismeretre, tudásra nincsen szükség. Az sem baj, ha nem vagy vegán, csupán érdekel a konyhaművészet ezen ága, de ha már régóta élsz állati eredetű termékek nélkül, akkor is érdemes eljönnöd, az újdonságok megtapasztalása tovább bővítheti gasztro repertoárodat. Konyhatechnikai előképzettség sem feltétele a részvételnek, mert a receptek életre és ízlelőbimbóra szabottak, vagyis könnyedén elkészíthetőek, különösebb extra technikai felszereltség nélkül. És hogy mi a célunk ezzel a főzőiskolával? Segíteni mindazoknak, akiket érdekel a téma, akik szívesen táplálkoznának még tudatosabban, egészségesebben: ízletes, tápláló, könnyen, egyszerűen, gyorsan elkészíthető ételek közbenjárásával.

Keresés