Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Csokoládés mangókrém recept

   
Gluténmentesen elkészíthető, vegán pohárkrém. Délutáni kávéhoz, ebéd utáni desszertként egyaránt ajánlani tudjuk ezt a nagyon könnyű, kétféle krém ötvözésével készült édességet.

bulkshop magyar vallalkozas
A mangópüréből készült krém önmagában is megállja a helyét, így csokikrémmel megfejelve igazi ízbomba.

 

A csokis mangókrém hozzávalói 4 adaghoz

Hozzávalók a mangókrémhez
1 doboz (4 deciliter) kókuszkrém
3 teáskanál agaragar
1 bögre mangópüré (konzervből)
2-4 evőkanál eritritol / más fehér cukor, cukorpótló, attól függően, hogy mennyire szeretnénk édesre

Hozzávalók a csokikrémhez
1 kókuszkrém sűrű része / Megle növényi cukrászhab
1 evőkanál kakaó
1 tábla étcsokoládé


nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»

ismerd meg bulkshop boltjainkat»»» 

 

A csokis mangókrém elkészítése

A mangókrém elkészítése:
A kókuszkrémben keverjük el a három kávéskanál agar agart. Forraljuk 1-2 percig a keveréket, mert az agar agar így tudja majd kifejteni szilárdító hatását.
A felforralt kókuszkrémbe keverjünk bele 1 bögre mangópürét.
Kóstoljuk meg, ha szeretnénk édesebbre mindenképpen valamilyen fehér cukorral/cukorpótlóval ízesítsük, nehogy a barna cukor elszínezze a krémet.
Hagyjuk hűlni, langyosan adagoljuk poharakba, kelyhekbe. Tegyük a hűtőbe hűlni, amíg elkészítjük a csokikrémet.

A csokikrém elkészítése:
Verjük fel a kókuszkrém sűrű részét, amennyire csak tudjuk habbá.
Ha növényi cukrászkrémet használunk, akkor abból készítsünk habot.
Egy kevés habot tegyünk félre a díszítéshez.
A felvert habba keverjünk bele 1 evőkanál kakaót és egy tábla olvasztott csokoládét.
Az elkészült csokikrémet adagoljuk a megszilárduló mangókrémre.
Díszítsük a megmaradt habbal, csorgassunk rá mangópürét.


Más, mangópürével készült receptjeinket is nézzétek meg, próbáljátok ki!

Mangómuffin recept
Mangótrüffel recept
Mangópuding recept 

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház





A csokoládés mangókrém recept 
hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban és budapesti boltjainkban.

TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: ÉDESSÉGEK ÉS DESSZERTEK  |  KRÉMEK  

 

bulkshop recept


                                                                                               TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA