Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 17.000 FT-TÓL INGYENES SZÁLLÍTÁS 17.000 FT-TÓL
 TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
BUDAPESTI MINTABOLTUNK BUDAPESTI MINTABOLTUNK
MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS

Csokoládés mangókrém recept

   
Gluténmentesen elkészíthető, vegán pohárkrém. Délutáni kávéhoz, ebéd utáni desszertként egyaránt ajánlani tudjuk ezt a nagyon könnyű, kétféle krém ötvözésével készült édességet.

bulkshop magyar vallalkozas
A mangópüréből készült krém önmagában is megállja a helyét, így csokikrémmel megfejelve igazi ízbomba.

 

A csokis mangókrém hozzávalói 4 adaghoz

Hozzávalók a mangókrémhez
1 doboz (4 deciliter) kókuszkrém
3 teáskanál agaragar
1 bögre mangópüré (konzervből)
2-4 evőkanál eritritol / más fehér cukor, cukorpótló, attól függően, hogy mennyire szeretnénk édesre

Hozzávalók a csokikrémhez
1 kókuszkrém sűrű része / Megle növényi cukrászhab
1 evőkanál kakaó
1 tábla étcsokoládé


nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»

ismerd meg bulkshop boltjainkat»»» 

 

A csokis mangókrém elkészítése

A mangókrém elkészítése:
A kókuszkrémben keverjük el a három kávéskanál agar agart. Forraljuk 1-2 percig a keveréket, mert az agar agar így tudja majd kifejteni szilárdító hatását.
A felforralt kókuszkrémbe keverjünk bele 1 bögre mangópürét.
Kóstoljuk meg, ha szeretnénk édesebbre mindenképpen valamilyen fehér cukorral/cukorpótlóval ízesítsük, nehogy a barna cukor elszínezze a krémet.
Hagyjuk hűlni, langyosan adagoljuk poharakba, kelyhekbe. Tegyük a hűtőbe hűlni, amíg elkészítjük a csokikrémet.

A csokikrém elkészítése:
Verjük fel a kókuszkrém sűrű részét, amennyire csak tudjuk habbá.
Ha növényi cukrászkrémet használunk, akkor abból készítsünk habot.
Egy kevés habot tegyünk félre a díszítéshez.
A felvert habba keverjünk bele 1 evőkanál kakaót és egy tábla olvasztott csokoládét.
Az elkészült csokikrémet adagoljuk a megszilárduló mangókrémre.
Díszítsük a megmaradt habbal, csorgassunk rá mangópürét.


Más, mangópürével készült receptjeinket is nézzétek meg, próbáljátok ki!

Mangómuffin recept
Mangótrüffel recept
Mangópuding recept 

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház





A csokoládés mangókrém recept 
hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban és budapesti boltjainkban.

TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: ÉDESSÉGEK ÉS DESSZERTEK  |  KRÉMEK  

 

bulkshop recept


                                                                                               TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA