Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Puffasztott rizspuding recept

   
Puffasztott rizsből nagyon finom, könnyű puding készíthető. Még a fogyókúrákba is belefér a fogyasztása.
Ehetjük reggeli kásaként is vagy desszertként.

bulkshop magyar vallalkozas

Puding puffasztott rizsből - hozzávalók

Személyenként 1 bögre (2,5 dl) puffasztott rizs
Kevés kókusztej, máktej vagy más növényi tej, esetleg víz

Eritritol, kókuszvirág cukor vagy barna nádcukor (személyenként 1 púpozott kiskanál)

Fűszerek: vanília, fahéj, szegfűszeg, picike gyömbérpor, leheletnyi (ezek ízlés szerint
)
Bogyós és más gyümölcsök


nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»

ismerd meg bulkshop boltjainkat»»»


 

A puding puffasztott rizsből elkészítése

1. Tegyük a puffasztott rizst egy edénybe és öntsünk rá egy kevéske tejet vagy vizet.
2. Kezdjük melegíteni és a tejet/ vizet pótolgatva főzzük fel, de csak addig melegítsük és pótolgassuk a folyadékot. amíg pudingállagú, viszonylag sűrű masszát kapunk.

3. Vegyük le a tűzről, édesítsük. 

4. Tegyük bele a fűszereket is (ha használunk, fűszerek nélkül is finom).

5. Várjuk meg, amíg kihűl.

6. Rétegezzük a választott gyümölcsökkel poharakba.

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház



A puffasztott rizs puding recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban és budapesti boltjainkban.


TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: ÉDESSÉGEK ÉS DESSZERTEK  |  PALACSINTÁK  

 

bulkshop recept


                                                                                         TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

Keresés