Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Érdekességek

A kókuszvirág cukor édesebbé teheti az életet!

A kókuszvirág cukor magas kálium, magnézium, cink, vas, B1, B2, B3, B6 és C vitamin tartalmáról híres és persze édesítő hatásáról, mely kiválóan érvényesíthető süteményekben, italokban, és különböző gasztronómiai fogásokban. 

Kókuszcukor: az édes élet titka

A kókuszcukor vagy ahogyan sokan ismerik kókuszvirág cukor a kelet-ázsiai népek számára egyáltalán nem ismeretlen. Ezer éve alkalmazzák és előszeretettel fogyasztják, ám Európába s ezzel együtt hazánkba csak nem olyan régen érkezett meg. 

Főszerepben a kókuszvirág cukor

A kókuszpálma még ki nem nyílt virágzatán egy óvatos metszést ejtenek az előállításban jártas szakemberek, amin keresztül a növény értékes, életadó nedve távozik. 

Kókuszvirág cukor kalauz

A kókuszvirág cukor népszerűsége hazánkban most kezd növekedni. Nem azért nem kedveltebb ez a cukorfajta, mert gond lenne a felhasználásával, sőt.