Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Ez a weboldal sütiket használ - sütik engedélyezése
Menü
Ön itt jár: > >

Sós kekszek

RECEPT KATEGÓRIÁK (a könnyebb kereséshez)
Bulkpraktikák --- Édességek + desszertek --- Édes sütemények --- Ételek --- vega Fasírtok --- Fánkok --- Főételek --- Gluténmentes --- Gluténmentes sütik ünnepekre --- Italok --- Kekszek --- Kenyerek --- vega Kolbászok --- Köretek --- Krémek --- Lekvárok és dzsemek --- Levesek ---  Muffinok --- Nyers --- Palacsinták --- Piték --- Pizzák --- Pudingok --- vega Sajtok --- Saláták --- Sós kekszek --- Sós sütemények --- Tészták --- Torták --- Tortillák és chipsek --- Vegán --- Vegán + gluténmentes --- Videók

   
Gluténmentesen, vegán életmódba beilleszthetően és hagyományosan is elkészíthető vendégváró, sós ropogós.

   
Gluténmentesen elkészíthető, növényi összetevőkből készült, vegán chips vagy sós sütemény.


Főszerepben a kendermag és a chia mag. Bár a kendermag és a chia mag nem tartozik az olcsó magok közé, jótékony élettani hatásaik okán néha talán megengedhetjük magunknak, hogy ilyet süssünk. További hátránya, hogy nem lehet abbahagyni a rágcsálását, a receptben megadott mennyiség (egy hagyományos sütőtepsire való) hamar elfogy, pedig állaga/konzisztenciája felől, akár hetekig elállna.

Ez a ropogós, magos kenyérhelyettesítő kiválóan passzol partikon nassolnivalónak.

A chia mag egészségre gyakorolt jótékony hatásáról rengeteget lehet olvasni az interneten, újságokban, sőt könyvek is jelentek meg a superfoodok témakörében. A Bulkshopban ráadásul kedvező áron kapható.


Ezt a vendégváró ropogtatós, sós sütit a ropik gluténmentes, vegán alternatívájaként kínálhatjuk 
vendégeinknek.


Kiváló parti eledel.

A magos ropogóst pesztóval, sajtkrémmel, vagy magában is fogyaszthatjuk.

Keresés