Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Wakame alga 100g
2.870 Ft (2.260 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Wakame alga 100g

2.870 Ft (2.260 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
TÖBBET OLCSÓBBAN!
2 db vagy több
2.725 Ft / db
Átlagos értékelés: 1
Elérhetőség: Raktári és bolti készleten

A wakame alga japán különlegesség, tradicionálisan miso levesekben vagy salátaként fogyasztják. Sok kalciumot és vitaminokat tartalmaz. Emellett jódban gazdag.

Leírás

Wakame alga

A wakame alga japán különlegesség, tradicionálisan miso levesekben vagy salátaként fogyasztják. Sok kalciumot és vitaminokat tartalmaz. Emellett jódban gazdag.

A wakame alga kedvező hatása

A wakame alga kalciumban és vitaminokban gazdag, ezen kívül jódban gazdag. A kalcium fontos szerepet játszik a csontok egészségének fenntartásában. Az alga kitűnő növényi fehérjeforrás, emellett sok rostot tartalmaz.



A WAKAME ALGA JÓTÉKONY HATÁSAI


• Magas a kalciumtartalma
• Vitaminokat tartalmaz
• Jód forrás
• Növényi fehérje forrás
• Magas rosttartalmú
 


 

A wakame alga fogyasztása

Elkészítési javaslat: felhasználás előtt áztassa be a wakame algát forró vízbe 3 percig. Tradicionálisan miso levesben vagy salátaként fogyasztják.

A wakame alga összetétele

Összetevők: szárított wakame alga, só

Paraméterek

100g wakame alga tápértéke  
Energia KJ-ban 837
Energia Kcal-ban 200
Zsír 0,5g
 - amelyből telített zsírsav 0g
Szénhidrát 38g
 - amelyből cukor 0g
Rost 41g
Fehérje 12g
6,8g

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2023. 06. 15. -
Igazolt vásárlás
Finom, ropogós. Saláták tetéjre vagy levesbe szórva szeretjük legjobban.