Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Gluténmentes perec recept

   
A perec alapja a Bulkshopban kapható AnnaPanni gluténmentes lisztkeverék. A lisztkeveréket jól lehet használni kenyér, bagett, pita készítéshez is. A belőle készült bagett receptjét ide kattintva olvashatod. A pita receptjét lásd itt.

bulkshop magyar vallalkozas
Mi most perecet sütöttünk belőle, nagyon finom lett.

 

Hozzávalók 4 perechez

1 bögre (2,5 dl / 20 dkg) AnnaPanni gluténmentes lisztkeverék
1/2 bögre meleg, de nem forró víz
ízlés szerint (mi egy nagyobb csipettel használtunk).
Sütés előtt a perecek tetejét is szórjuk nagyszemű sóval
 

A perecek elkészítése

A lisztes zacskón található leírást követtük, ami a következő:

"Hozzávalók: 50 dkg AnnaPanni gluténmentes kenyérliszt-keverék, 5 dl meleg víz, 2 evőkanál olaj, só

 

nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»

 

Elkészítés: keverje össze a hozzávalókat és dagassza a tésztát elektromos keverővel 2-3 percig. Formázza meg a pereceket és a zsiradékkal kikent sütőformában hagyja kelni kb. 10-15 percig. 

200 fokos sütőben kb. 30 perc alatt süsse készre a pereceket."

A meleg vizet apránként adagoltuk a keverékhez. Jól formázható tésztát dagasztottunk belőle (géppel).
Liszttel megszórt deszkán négy perecet formáztunk belőle.
15 percig pihentettük.
200 fokon, légkeverés nélkül 50 percig sütöttük.

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház



A gluténmentes perec recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban.

TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: TORTILLÁK ÉS CHIPSEK  |  KENYEREK  

 

bulkshop recept


                                                                                      TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA