Mi most perecet sütöttünk belőle, nagyon finom lett.
Hozzávalók 4 perechez
1 bögre (2,5 dl / 20 dkg) AnnaPanni gluténmentes lisztkeverék1/2 bögre meleg, de nem forró víz
só ízlés szerint (mi egy nagyobb csipettel használtunk).
Sütés előtt a perecek tetejét is szórjuk nagyszemű sóval
A perecek elkészítése
A lisztes zacskón található leírást követtük, ami a következő:"Hozzávalók: 50 dkg AnnaPanni gluténmentes kenyérliszt-keverék, 5 dl meleg víz, 2 evőkanál olaj, só
nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»
Elkészítés: keverje össze a hozzávalókat és dagassza a tésztát elektromos keverővel 2-3 percig. Formázza meg a pereceket és a zsiradékkal kikent sütőformában hagyja kelni kb. 10-15 percig.
200 fokos sütőben kb. 30 perc alatt süsse készre a pereceket."
A meleg vizet apránként adagoltuk a keverékhez. Jól formázható tésztát dagasztottunk belőle (géppel).
Liszttel megszórt deszkán négy perecet formáztunk belőle.
15 percig pihentettük.
200 fokon, légkeverés nélkül 50 percig sütöttük.
Jó étvágyat!
A gluténmentes perec recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban.
TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED
MÉG TÖBB RECEPT ITT: TORTILLÁK ÉS CHIPSEK | KENYEREK
TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA