Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Gluténmentes kenyérliszt 1kg

gluténmentes liszt Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.120 Ft (949 Ft + ÁFA)

(1.120 Ft/Kg)

RAKTÁRON

összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, dextróz, élesztő, növényi rost (psyllium), sűrítőanyag (E464), só, emulgeátor (E491)

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Quinoa fehér 500g Quinoa fehér 500g
900 Ft
Rizsliszt 1kg Rizsliszt 1kg
460 Ft
Tápióka keményítő 1kg (tápiókaliszt) Tápióka keményítő 1kg (tápiókaliszt)
980 Ft
Rizstészta 400g, szélesmetélt Rizstészta 400g, szélesmetélt
650 Ft
Tészta gluténmentes, kiskocka, 500g (levestészta) Tészta gluténmentes, kiskocka, 500g (levestészta)
420 Ft
Rizsmorzsa 500g Rizsmorzsa 500g
900 Ft

ÚJDONSÁGAINK

 

Leírás

Az AnnaPanni gluténmentes kenyérliszt a hagyományos liszt helyettesítésére szolgál kiváló minőségben. Segítségével könnyedén készíthetünk kenyereket gluténmentes változatban.
Összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, dextróz, élesztő, növényi rost (psyllium), sűrítőanyag (E464), só, emulgeátor (E491). 

Átlagos tápérték és energiatartalom (100g termékben):
Energia: 1389 kJ
Zsír: 0,6 g
Telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 74,5 g
Cukor: 0,8 g
Fehérje: 6,1 g
élelmi rost: 4 g
Só: 1,3 g

Kenyér recept:
Hozzávalók:
500 g AnnaPanni kenyérliszt 
5 dl meleg víz
2 ek. olaj

Elkészítés:
Keverje össze a hozzávalókat és dagassza a tésztát elektromos keverővel 2-3 percig. Simítsa el a zsiradékkal kikent sütőformában a tésztát és hagyja kelni kb 10-15 percig. 200 fokos sütőben süsse kb. 50 percet, majd a formából kiszedve még kb. 20-25 percet.
A recept szerint készítve gusztusos, hagyományos állagú, ízletes kenyeret kapunk, ezek a tulajdonságai másnapra sem változnak.
 

Gluténmentes bagett recept

Gluténmentes perec recept
Gluténmentes vegán kenyér Anna konyhájából
Krumplis pita gluténmentes lisztből

 

Cikkszám: 20106

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 01.
Tökéletes.
Sajnos képet nem lehet csatolni, de ha felcsapja a képes szótárat az ember, a kenyérre ezt a kenyeret fogja megtalálni :D

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés