Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Shirataki tészta, 400g

shirataki tészta bulkshop Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
550 Ft (433 Ft + ÁFA)

(1375 Ft/Kg) - RAKTÁRON

shirataki tészta a konjac növény gyökérének a lisztjéből és vízből készített hagyományos japán tészta. Pozitívan hat a vércukorszint szabályozására, javítja a koleszterinszintet, segít a testsúly megőrzésében és a fogyásban is.
Összetevők: konjac lisz, víz, savasság szabályozó (kalcium hidroxid)

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kikkoman szójaszósz 1liter Kikkoman szójaszósz 1liter
2.900 Ft
Algalap pörkölt  10 lap, 25g Algalap pörkölt 10 lap, 25g
960 Ft
Teriyaki szósz, 168ml, sűrű Teriyaki szósz, 168ml, sűrű
790 Ft
Rizsolaj 1 Liter Rizsolaj 1 Liter
2.120 Ft
Miso paszta fehér 400g Miso paszta fehér 400g
850 Ft
Chili szósz 455ml, glutamátmentes, Sriracha Chili szósz 455ml, glutamátmentes, Sriracha
1.360 Ft
Tom Yum szósz 50g Tom Yum szósz 50g
430 Ft
Panko morzsa 200g Panko morzsa 200g
590 Ft

Leírás

A shirataki tészta a konjac növény gyökérének a lisztjéből és vízből készített hagyományos japán tészta. Japánban a gyomor seprűjének hívják, mivel a vízben oldódó glükomannán-rostok az emésztőrendszeren áthaladva segítik az anyagcserét, ezért használják tisztító-méregtelenítő kúráknál. Az alapanyagát képező glükomannan pozítivan hat a vércukorszint szabályozására, javítja a koleszterinszintet, segít a testsúly megőrzésében és a fogyásban is. Sajátos tulajdonsága, hogy súlya háromszázszorosának megfelelő vizet képes megkötni. 

Csak nagyon enyhe saját íze van, ezért sokoldalúan használható. Vegyük ki a levéből, öblítsük át és tehetjük a forró levesbe, vagy öntsük rá a szószokat, ha tésztás ételt szeretnénk készíteni. Nem kell főzni. Egy másik gyakori elkészítési módszer, ha egy serpenyőben, zsiradék nélkül, magas hőfokon sütjük kb. 1 percig (sercegő hangot ad). Így az állaga keményebb lesz a tésztának és a keserűségét is enyhíti.



Cikkszám: 20468

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

ÚJDONSÁGAINK

Keresés