Elkészíthető szójajoghurttal is. Mindegyik egyaránt finom, különleges aromájú, nagyon szépen tálalható, gyönyörű színű ital. Okvetlen készítsétek el, fantasztikus ízélmény.
A joghurt és a mangópüré párosa sűrű, krémes, amit tovább hígíthatunk a diétánkba, életmódunkba illeszthető tejfélével, ilyen módon a sűrűségét mi magunk szabályozhatjuk. Mi a hígítatlan változatot szerettük a legjobban.
A bulkshopos konzerv mangópürét használtuk hozzá, kardamommal fűszereztük, egy pici limelével ízesítettük. Eredendően, Indiában hűtve tálalják, de annyira finom, hogy nehéz kivárni a hűtési időt. Mi is azon nyomban megittuk, alig tudtunk a fényképezéshez egy pohárnyit megmenteni.
Hozzávalók 1 adag mangó lasszihoz
1 doboz natúr kókuszjoghurt / szójajoghurt4 evőkanál bulkshopos mangópüré
1 kávéskanál limelé
1 mokkáskanál őrölt kardamom
növényi tej a hígításhoz (igény szerint)
nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»
ismerd meg bulkshop boltjainkat»»»
A mangó lasszi elkészítése
A hozzávalókat turmixoljuk össze.Hűtsük le. Tálaljuk.
Ennyire egyszerű.
A képeken látható mangós, kókuszos keksz receptjét lásd: Mangós kókuszkeksz
Más, mangópürével készült receptjeinket is nézzétek meg, próbáljátok ki!
Egészségünkre!
A mangó lasszi recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban és budapesti boltjainkban.
TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED
MÉG TÖBB RECEPT ITT: ITALOK | KRÉMEK