Hideg, és meleg étkek, sütemények, krémek. Ha bármely okból kénytelen vagy kerülni a hagyományos alternatívát, vagy önszántadból döntöttél úgy, hogy növényi megoldás után kutatsz, akkor nem kell keresgélned tovább. Megtaláltad a választottadat. A növényi tejszín azon túl, hogy ugyanolyan hatékonyan, egyszerűen alkalmazható, mint tradicionális, tejből készült változata, még az emésztésedet sem terheli meg. Nincs az étkezés után sűrűn jelentkező puffadás, kellemetlen teltségérzet, és más fizikai tünet. Önmagában már ez a néhány pozitívum óriási változást generálhat az életedben.
Az egykor szeretett, ám újabban az érzékenység, vagy diéta miatt nem főzött fogások újra terítékre kerülhetnek. Nem kell lemondj a finom, krémes mártásokról, vagy éppen a tejszínkrémes süteményekről. Miért ne választanád az egészséges megoldást, ha egyszer a végeredmény ugyanolyan tökéletes, mint hagyományos tejszínnel? Sőt jobb. Jobb, mert az emésztésed, szervezeted számára nem tartalmaz, allergiás reakciókat kiváltó anyagokat, s mindennek tetejében könnyen megemészthető. Ha eddig azért tartózkodtál a rizstejszíntől, mert drágának ítélted, akkor a legjobbkor találtál ránk.
Nálunk ugyanis a minőség, és a megfizethető ár, kéz a kézben jár. Nem kell áldozatokat hoznod azért, hogy egészségesebben tudj élni. Nem kell spórolás címén lemondanod az összes, tejszínnel készülő fogásról, mondván a tradicionálisat nem eheted meg, a növényit meg nem tudod kifizetni. Nincs ilyen gát, akadály. Ráadásul, ha önmagadban is bizonytalan voltál, hogy vajon tudod-e ugyanolyan jól alkalmazni, mint a tejes variánst, akkor ténylegesen szélnek eresztheted a félelmeidet. A rizstejszín ugyanis egy az egyben használható helyette. Nincsenek átszámítások, egyéb értékek, bonyolult behelyettesítési táblázatok. Fogod, viszed, és eszed a végeredményt. A végeredményt, ami nem csak finom, hanem tökéletesen egészséges is. Ez aztán az igazán ínycsiklandó kombináció.