Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT-TÓL INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT-TÓL
 TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
BUDAPESTI MINTABOLTOK BUDAPESTI MINTABOLTOK
MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS
2.240 Ft (1.764 Ft + ÁFA)

Agaragar 100g

2.240 Ft (1.764 Ft + ÁFA)
Raktáron
Átlagos értékelés: 1

Az agaragar port tengeri vörösmoszatokból nyerik, ételek sűrítésére és zselésítésére használják.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Az agaragar jellemzői

Az agaragar maláj eredetű szó, jelentése kocsonya. Az agaragar port tengeri vörösmoszatokból nyerik, ételek sűrítésére és zselésítésére használják. Semleges ízű színtelen zselésítő, és ugyanúgy zselésít, mint a zselatin, de növényi eredetű. Készíthetünk vele lekvárokat, zseléket, krémeket, tortát, kocsonyát, ízesített aszpikot.
80% rosttartalommal rendelkezik, így táplálék-kiegészítőként emésztési rendellenességek ellen is alkalmazzák. Emésztést követően vizet szív magába, ettől nő a telítettség érzése.
 

Miért kedveli a gasztronómia az agaragart?  Az agaragar jó sűrítő és zselésítő anyag

- Rendkívüli sűrítő, zselésítő hatása miatt (hidegtálak, aszpik)
- Már alacsony adagolás mellett is erős gélt képez (cukrászipari termékek)
- Melegítés közben is stabil marad, állagát tartja (szószok)
- Könnyen tárolható, használata egyszerű 
- Vegetáriánusok is fogyasztják 

 

Az agaragar használata

1 liter folyadékhoz kb. 5g agaragar port használjunk. Hideg folyadékban kell feloldani, majd a forróhoz keverni, 2-3 percig forralni. Az agaragar forrón híg, csak 40 fokon körül sűrűsödik be.

Receptek agaragarral Finom vegán receptek agaragarral - bulkshop plantbased

Napraforgósajt
Bodzazselé
Kókuszpuding áfonyazselével 
Zabmuffin mangókérmmel
Tökkrémes recept
Joghurttorta
Citromos köleshab csokireszelékkel 
Citromos pite 
Kölespuding ananászbőrben
Rántott növényi sajt  Finom vegán receptek agaragarral - bulkshop plantbased
Csokoládés mangókrém
Áfonyabőrbe bújtatott édes köles és rizs
Narancstorta kuglófbőrben
Áfonyás rizstorta
Kókuszgolyó eperzselés bundában
Misóval ízesített vegán lapkasajt 
Banánvirágsajt 
Lektinmentes kenyér kendersajttal vagy kenderkrémmel
Citromtorta csicseriborsóliszttel 
Egyszerű zabmuffin mangókrémmel 
Céklatortácska vagy puding

 

Összes recept

RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST   Kosárba



                                                                 TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

 



Cikkszám: 20133

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 02. 07. -
Nagyon jól használható sűrítésre.