
A paprikaleves hozzávalói
GEFRO Balance Erőleves ’Kerti Fűszerekkel’Curry por
Olaj
2 db sárga paprika, kb. 180 g
300 ml víz
100 g növényi joghurt
Só
1/2 citrom frissen facsart leve
2 evőkanálnyi petrezselyem, durvára vágva
3 g pattogatott kukorica
Petrezselyem - díszítésre
nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»
ismerd meg bulkshop boltjainkat»»»
A paprikaleves elkészítése
Mossuk meg a paprikát és pirítsuk meg egy serpenyőben, majd tegyük nejlonzacskóba és jól zárjuk le. Várjukmeg, amíg kihűl, ekkor már nagyon könnyen lehúzható a héja. Vágjuk apró kockákra.
300 ml vizet kb. 7 gramm GEFRO Balance Erőleves alappal keverjünk össze egy edényben, majd adjuk hozzá a
parikát és 10 percig kis lángon pároljuk. Fűszerezzük meg az Indiai Curry fűszerkeverékkel. Botmixerrel
összeturmixoljuk a levest, szűrön átszűrjük és hagyjuk kihűlni.
Tálalás előtt alaposan keverjük össze a hűtött joghurttal és szükség esetén kis sóval és fél citromlével ízesítsük.
Adjuk hozzá a durvára vágott petrezselymet. Mikrohullámú sütőben pattogtassunk kukoricát és külön tálalva
szervírozzuk a leveshez.
Jó étvágyat!



A hideg paprikaleves pattogatott kukoricával recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban és budapesti boltjainkban
TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED
MÉG TÖBB RECEPT ITT: LEVESEK | HÚSHELYETTESÍTŐK
TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA