Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Kókuszkrém 400ml (21% zsírtartalom)
1.030 Ft (811 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Kókuszkrém 400ml (21% zsírtartalom)

1.030 Ft (811 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
TÖBBET OLCSÓBBAN!
3 db vagy több
980 Ft / db
Átlagos értékelés: 1
Elérhetőség: Raktári és bolti készleten

A kókuszkrémet használják főzéshez, főként a főzőtejszín helyettesítésére, valamint krémekbe, süteményekbe; felhasználásának csak a képzelet szab határt.
A kókuszkrém összetevői: kókuszkivonat 80%, víz, sűrítők: E466, E412, tartósítószer: E223 (szulfit).

Leírás

A kókuszkrém felhasználása és hasznos összetevői

A kókuszkrémet sokféle módon felhasználhatjuk konyhánkbanA kókuszkrém maga is tulajdonképpen kókusztej, csak annak zsírosabb, sűrűbb változata.
A kókuszdió húsa B-vitamin, réz-, kalcium-, mangán-, magnézium-, vas- és cink-forrás. Nagy része fehérjéből és zsírból áll, és mivel közepes láncú zsírsavak alkotják.
A kókusztej zsírsavainak nagy része laurinsav, amelynek számos jótékony hatása van a szív- és érrendszerre.
A kókusz kiegyensúlyozó tulajdonságokkal bír, javítja a gyomor és a bélrendszer működését.
Esszenciális zsírsavakat és E-vitamint is tartalmaz, melyek a haj növekedését is segítik.
Erősíti az immunrendszert, mivel nagyobb mennyiségben tartalmaz cinket. Lelassíthatja a rákos sejtek növekedését.
Magas vastartalma miatt ajánlott nőknek és sportolóknak is.
Szelén tartalma is jelentős, amely fontos antioxidáns, megköti a szabadgyököket és segíti az ízületi gyulladás enyhítését.
Nagy mennyiségű réz és C-vitamin tartalmának köszönhetően lassítja a bőr öregedési folyamatait is.
 

A kókuszkrém konyhai felhasználása

A kókuszkrémet használják főzéshez, főként a főzőtejszín helyettesítésére, valamint krémekbe, süteményekbe; felhasználásának csak a képzelet szab határt.
Könnyen emészthető, magas energiatartalmú alapanyaga az étkezésünknek. A kókuszkrém segítségével kedvenc tortáink, pohárdesszertjeink, krémes süteményeink állagát és ízét őrizhetjük meg.

Vegán kókuszkrémes pite

Receptek kókuszkrémmel Kókuszgolyó kókuszkrémből

Márványkeksz
Csupa kókusz kókuszgolyó
Vegán nutella fudge
Grillezett szejtánszeletek 
Kókuszfagylalt

Matcha tea fagylalt 
Egyszerű zabmuffin mangókrémmel 
Fekete rizspuding 
Növényi sajtkrém variációk




 

RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST  Kosárba

 



                                                                 TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

 
Cikkszám: 20235

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 02. 18. -
Igazán finom