Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Vegán főzőtanfolyam

Vegán főzőtanfolyam gluténkerülőknek, a témával ismerkedőknek, a vegán konyha iránt érdeklődőknek.


Vegán főzőtanfolyamok a Bulkshop szervezésében.

       - kiscsoportos foglalkozás (max. 8 fő)
       - intenzív tréning (egész napos)
       - Többféle vegán étel elkészítése
       - Gyakorlás, kóstolás, együttműködés
       - Jó hangulat, csoportélmény
       - Receptfüzet a tanfolyam végén
       - Könnyű megközelíthetőség


A vegán főzőtanfolyamon való részvételhez semmilyen előzetes alapismeret, konyhatechnikai tudás nem szükséges.

Vegán főzőiskolánkkal szeretnénk segíteni a vegán és glutént kerülő módon táplálkozókat ételeik elkészítésében. Hasznos ismereteket adunk a az állati eredetű hozzávalók és a gluténtartalmú gabonák helyettesítésére.

A vegán főzőtanfolyam nemcsak elkötelezett vegánoknak szól, hanem mindazoknak, akik szeretnének belekóstolni a vegán életmódba. Számukra kívánjuk megmutatni, hogy a vegán konyha mennyire egyszerű és milyen finom tud lenni,
mindamellett, hogy megfelelően tápláló ételeket is tudunk készíteni.

Yummy Vegasuli vegán főzőtanfolyam galéria

           

           

           

           

 

Az egésznapos vegán főzőtanfolyam célja az is, hogy többféle recept kipróbálására, elkészítésére és kóstolására biztosítson lehetőséget. Ezzel egy jó alapot biztosítson az otthoni vegán konyha bevezetésére, illetve kibővítésére.

A Yummi vegasuli vegán főzőtanfolyamán max. 8 fős csoportokat indítunk, mely egy közösségi élményt is nyújt, amellett, hogy a csoporton belül lehetőség nyílik a tapasztalatok cseréjére is. Együtt minden könnyebb, ez a mottónk, és ebben szeretnénk és tudunk is segíteni.

Gyere el TE is vegán főzőtanfolyamunkra, ismerkedj meg többféle finom vegán receptötlettel, ismerj meg másokat is, akik hasonló érdeklődésűek, egyszerűen gyere el, érezd jól magad egy jó csapattal, és tölts el velünk egy vidám napot.

(*Glutént kerülő: Az általunk felhasznált alapanyagok, melyek a bulkshop.hu kínálatából származnak, alapvetően gluténmentesek, de a gluténintoleranciával küzdők minden esetben olvassák el a hozzávalók csomagolásán található információkat is, hiszen esetükben komolyabb étkezési és táplálékbeszerzési szabályok érvényesülnek.)

Vegán és gluténkerülő táplálkozás, sütő-főzőtanfolyam az alapfokú ismeretektől a középhaladóig.

A tanfolyam minden témában / tanfolyamrészben csoportmunkában és forgórendszerben, több síkon zajlik. A tanfolyam egésze alatt, a hallgatók közötti együttműködés teszi lehetővé az ismeretek begyakorlását és elmélyítését. Egy-egy témán, ételcsoporton belül többféle étel készül el, amelyek tartalmaznak tej, sajt, vaj és a hús pótlására hivatott, gluténmentesen is elkészíthető ételeket, süteményeket.

A résztvevők minden étel készítését gyakorlati ismeret formájában szerzik meg és az egyes egységeket záró összegzéssel és rövid megbeszéléssel, az elkészült ételek kóstolásával és elemzésével mélyítik el.

A résztvevők egy „füzetnyi” recepttel és sok alapismerettel gazdagodva indulhatnak neki új életformájuknak, a vegán és részben gluténkerülő táplálkozásnak.

A főzőtanfolyam témái, feldolgozásra kerülő alapismeretek

– Elméleti ismeretek
Ki a vegán? Mit jelent vegánnak lenni? Növényi táplálkozás.
– Tejpótlók
– Vegán habok és tojáspótlás
– Vajak, sajtok készítésének alapjai
– Fűszerezés, szószkészítés
– Húshelyettesítők
– Gluténkerülés a táplálkozásban
– Lisztalternatívák, sütés és desszertkészítés búzaliszt nélkül
– Répacukor kiváltása


A főzőtanfolyamon elkészülő ételek ugyan nem tartalmaznak gabonaliszteket,
de nem gluténintoleranciával küzdők számára készülnek.

 

JELENTKEZÉS, IDŐPONTOK