Mostantól nem kell azon gondolkodnunk, hogy mivel lehet helyettesíteni a tojást, sajtot, tejet, tejszínt.
VÁGJUNK BELE ÉS FEDEZZÜK FEL A KREATÍV VEGÁN, LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTES KONYHA HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEIT!
Egészséges és teljes értékű növényi változatok,
amikkel gyorsan és könnyedén elkészíthetjük kedvenc ételeinket vagy italainkat.
• vegán tojáspótló • vegán omlett alap • vegán sajtszósz alap •
• vegán kávétejszín krémpor • vegán cappuccino • vegán parmezán •
Vegan eggie - TOJÁSPÓTLÓ: sokrétűen használható sós és édes sütemény receptekben az alapanyagok egyben- és forma tartására. Használható szószokhoz, fánkhoz, palacsintához, süteményekhez - és még sok máshoz.
VEGÁN SAJTSZÓSZ ALAP: Ízletes és könnyen elkészíthető növényi készítmény, amivel sokféle tésztát vagy akár köret mixet ( pl. rizs-quinoa-köles) feldobhatunk, jól passzol húshelyettesítők mellé, használhatjuk mártogatósként is.
VEGÁN TEJSZÍN POR: ízletes és könnyen elkészíthető növényi készítmény, amivel desszerteket, pohárkrémeket, habokat készíthetünk.