Leírás
Valentine's Mogyoróvaj ropogós - az egészséges nassolnivaló
A mogyoróvaj elkészítéséhez a mogyorót száraz pörkölési technológiával készítik elő, ezért nem tartalmaz felesleges olajat és adalékanyagot. A frissen pörkölt mogyoró azonnal őrlésre kerül, így extra krémes állaggal rendelkezik. A finoman selymes mogyoróvajhoz ropogós mogyoró darabkákat adnak, ez adja fogyasztásakor a különleges ropogós ízélményt.
A mogyoróvaj vitamin és ásványianyag tartalma
Fehérjében gazdag, egészséges nassolnivaló. Hozzájárulhat az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Magas zsírtartalma ellenére gazdag A, E és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban.
A MOGYORÓVAJ JÓTÉKONY HATÁSAI
• Gazdag fehérjében és rostban
A mogyoróvaj felhasználása
Kanalazhatjuk egyenesen a dobozából. Kenhetjük kedvenc ételeinkre. Készíthetünk belőle sütit, vagy hozzáadhatjuk zabkásához esetleg turmixunkhoz is.
Felbontás után tartsuk hűtőben, és 3 hónapon belül fogyasszuk el.
Előfordulhat az olaj szétválása, ebben az esetben keverjük fel a krémet.
A Valentine's ropogós mogyoróvaj összetevői
Összetevők: 100% szárazon pörkölt földimogyoró
A termék dióféléket, gabonaféléket, glutént, szezámot, szóját és glutént feldolgozó üzemben készül.
Paraméterek
Átlagos tápérték adatok 100 g Valentine's ropogós mogyoróvajban | |
Energia | 2491 kJ/602 kCal |
Zsír | 49.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.5 g |
Szénhidrát | 10 g |
amelyből cukor | 4.7 g |
Fehérje | 24.7 g |
Élelmi rost | 9.7 g |
Só | 0.01 g |