Leírás
Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor 60g
Foszfátmentes paleo sütőpor természetes borkősavval és tápióka keményítővel. Alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére.
A Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor előnyei
A természetes borkősavat tartalmazó sütőpor nem tartalmaz foszfátokat, amelyek a szervezetünkre kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak (pl. kivonják a vitaminokat, ásványi anyagokat) és kukoricakeményítőt sem tartalmaz. Kiadósabb a felhasználása, kevesebb is elegendő a megszokott sütőporhoz képest, mivel csak annyi tápióka keményítő lett hozzáadva, amennyi az aktív hatóanyagokat egyenletesen elegyíti. Gondosan összeállított arányainak köszönhetően nincs szúrós szódabikarbóna íze, a vele készült sós vagy édes pékáruból nem érződik ki az íze.
Alacsony szénhidráttartalmú, zsírmentes.
A PALEOLIT ÉLÉSKAMRA FOSZFÁTMENTES SÜTŐPOR ELŐNYEI
• Foszfátmentes
A Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor felhasználása
Felhasználási javaslat: használjuk mint más sütőporokat. A tápióka keményítővel és természetes borkősavval készült sütőpor, alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére. Javasolt mennyiség: 100g paleo liszthez egy csapott mokkáskanál sütőpor adagolása (kb. 2-3 g).
A sütőport 1 evőkanál citromlével érdemes kipezsegtetni.
A Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor összetétele
Összetevők: savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Cikkszám: 24082P
Paraméterek
TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT | |
100g Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor tápértéke | |
Energia KJ-ban | 481 |
Energia Kcal-ban | 117 |
Zsír | 0g |
- amelyből telített zsírsav | 0g |
Szénhidrát | 29g |
- amelyből cukor | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0,1g |
Só | 0g |