Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Tápióka tészta 400g
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Tápióka tészta 400g

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
TÖBBET OLCSÓBBAN!
2 db vagy több
1.510 Ft / db
Átlagos értékelés: 1
Elérhetőség: Raktári és bolti készleten

tápióka tészta gluténmentes, átlátszó és rugalmas állagú. Kiváló spagetti helyettesítő. Használhatjuk levesekbe vagy tésztákba, zöldségekkel, wokkozott ételekben.
Összetevők: tápióka keményítő 80%, rizsliszt, só.  Felhasználási javaslat: forrásban lévő vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük.
 

Leírás

Tápióka tészta  A tápióka tészta kitűnő megoldás gluténmenteseknek is

A tápióka tészta Ázsiában használatos tészta, gluténmentes. Átlátszó, rugalmas állagú a Vietnami konyha előszeretettel alkalmazza. A Paleo étrendet követőknek kiváló spagetti helyettesítő. Ha wokkozott ételekben használjuk, magába szívja a szószt, tehát több levet kell használni, ha olajban sütjük, nem szív magába sok olajat.

Felhasználási javaslat: 
használjuk levesekbe vagy tésztákba, zöldségekkel, wokkozott ételekben. 160-180 C fokra hevített olajban ropogósra sütve szinte bármihez illik, amihez eddig sült tésztát használtunk.

A tápióka tészta elkészítése:

- Mossuk meg a tésztát hideg vízben.
- Forrásban lévő vízben főzzük puhulásig (1-2 perc)
- Szűrjük le, és tegyük hideg vízbe újra.
- Csöpögtessük le, és használjuk az ételekben.

A tápióka tészta összetevői:
tápióka keményítő 80%, rizsliszt, só.
 

A tápiókalisztről  A tápiókaliszt gluténmentes keményítő, helyettesítheti a lisztet.

A tápióka liszt egy gluténmentes keményítő, amit a manióka nevű növény gyökeréből egy különleges eljárással vonnak ki. Az egészet átmossák, pépesítik, majd különválasztják a folyadékot. Így készül el a tápióka keményítő, mellyel helyettesíthető a hagyományos liszt is.

100 gramm tápióka tészta tápértéke

Energia KJ-ban: 1469
Energia Kcal-ban: 346
Zsír: 0,5g    
- amelyből telített zsírsav: 0,2g    
Szénhidrát: 80g    
- amelyből cukor: 0,2g    
Fehérje: 5,7g    
Só: 0,04g    

Receptek tápióka tésztával  A tápióka tésztával finom ételek készülhetnek

Kínai pirított tészta 
Fekete bab fasírt gombás tápiókatésztával  
Grízes tészta

 



 

RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST  Kosárba

 



                                                                       TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

 

Cikkszám: 20079

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2020. 07. 29. -
Igazolt vásárlás
Nagyon finom ázsiai ételehez, de mákos/diós tésztaként is igazi csemege. Kedvenc lett ❤