Leírás
Sóspálcika gluténmentes, bio, 45g
Frissen roppanó gluténmentes ropi.
A ropi kedvelt nassolnivaló, ez pedig a gluténmentes változata, hogy a gluténérzékenységgel küzdőknek se kelljen lemondaniuk róla.
Alapja rizs-, kukorica- és kölesliszt kombinációja. A legkiválóbb minőségű gluténmentes összetevőkből készül, így a legszigorúbb diétára kényszerülők is fogyaszthatnak valami igazán ízleteset.
A rizsliszt foszfort, vasat, magnéziumot hasznos szénhidrátokat, rostokat, B1 és B2 vitaminokat, esszenciális aminosavakat és fehérjéket tartalmaz.
A kukoricalisztben jelentős mennyiségben van fehérje, B-, C-, E-vitamin, magnézium, réz, cink, vas, kálium, illetve kalcium is.
A kölesliszt nagy mennyiségű kovasavat tartalmaz, továbbá fluor, kén, foszfor, vas, magnézium, kálium és cink megtalálható benne.
Összetevők: keményítő* (kukorica*, burgonya*), ivóvíz, liszt* (rizs*, kukorica*, köles*), rizsszirup*, napraforgóolaj*, tengeri só 2,2%, nádcukor*, utifűmaghéj*, bambuszrost, emulgeálószer (napraforgólecitin*), sűrítőanyag (xantán), szárított élesztő, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), antioxidáns (rozmaring kivonat*), fényezőanyag (nátrium-hidroxid).
Felbontás után azonnal fogyasztható.
100 gramm sóspálcika tápértéke:
Energia: 1574 kJ/373 kcalZsír: 8,9g
- amelyből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 70g
- amelyből cukrok: 6,6g
Fehérje:1,8g
Só: 2,45g
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó.
Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Allergénmentes
Száraz és hűvös helyen tárolandó!
PE tasak. Műanyagként újrahasznosítható.
RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST Kosárba

TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA
Cikkszám: 20954
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Hasonló termékek
Emco földimogyoró szelet kesudióval, étcsokoládéval félig bevonva (gluténmentes), 35g
310 Ft
Raktári és bolti készleten
Emco földimogyoró és protein (fehérje) szelet csokoládéval és mandulával (gluténmentes), 40g
490 Ft
Raktári és bolti készleten