Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Rizskrém főzéshez 200ml
550 Ft (433 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Rizskrém főzéshez 200ml

550 Ft (433 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
Átlagos értékelés: 1
Elérhetőség: Raktári és bolti készleten

A rizskrém felhasználása megegyezik a hagyományos tejszínnel, használható hideg és meleg ételeknél. A növényi tejszín jó alternatíva a tej, laktóz, gluténérzékenyek és a diétázok számára. A növényi összetételéből adódóan könnyű és ízletes nem terheli meg az emésztőrendszerünket.

Leírás

A rizskrém felhasználása és jellemzői  A rizskrémet sok finom recepthez felhasználhatjuk

A rizskrém felhasználása megegyezik a hagyományos tejszínnel, használható hideg és meleg ételeknél. Ajánljuk desszertekhez, gyümölcsökhöz, szószokhoz, zöldségekhez stb. A növényi tejszín jó alternatíva a tej, laktóz, gluténérzékenyek és a diétázok számára. A növényi összetételéből adódóan könnyű és ízletes nem terheli meg az emésztőrendszerünket.

A rizskrém összetevői: forrásvíz, olasz rizs (30%), napraforgó olaj. Sűrítőanyagok: szentjánoskenyér-liszt, karragén, tengeri só.


 

Receptek rizskrém felhasználásával

Finom receptötletek rizskrém felhasználásávalTahinikrém zabropogóssal
Csokoládéval töltött kölesgombóc
Házi készítésű rizskrém 
Növényi sajtkrém variációk

 


 

RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST  Kosárba

 



                                                                 TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

 

cikkszám: 20300

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 02. 18. -
Mivel tejet nem fogyasztok, ezzel helyettesítem a tejszínt. Teljesen jó.