Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Porcukor nádcukorból, natúr 500g

Ár:
700 Ft (551 Ft + ÁFA)
Ez a porcukor nádcukorból teljesen natúr, kizárólag nádcukrot tartalmaz, finom és természetes édesítője lehet süteményeinknek, desszertjeinknek.

(1.400 Ft/kg) - RAKTÁRON
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
nádcukor bulkshop Nádcukor 1kg, barna
930 Ft
eritritol eritrit bulkshop Eritritol 1kg
2.350 Ft
kókuszcukor (kókuszvirág cukor) - bulkshop Kókuszvirág cukor (kókuszcukor) 1kg
2.650 Ft
Xilit 1kg (xylitol / nyírfacukor) - bulkshop Xilit 1kg (xylitol / nyírfacukor)
2.900 Ft
Stevia (sztévia) - folyékony, 125ml Stevia (sztévia) - folyékony, 125ml
800 Ft
Stevia (sztévia) tabletta, 140db Stevia (sztévia) tabletta, 140db
550 Ft

Leírás

Porcukor nádcukorból, natúr 500g


Ez a porcukor nádcukorból teljesen natúr, kizárólag nádcukrot tartalmaz, finom és természetes édesítője lehet süteményeinknek, desszertjeinknek.

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, süteményekhez, desszertekhez

Összetevők: 100%-ban nádcukor
 

A nádcukorról bővebben


A natúr porcukor nádcukorból készültA nádcukor íze igencsak eltér a fehér cukor ízétől, kellemesen karamellás és a hagyományos kristálycukor helyettesítésre is használható. Felhasználhatjuk süteményekhez, teákhoz, befőzéshez és olyan ételekhez, amelyek eredetileg fehér cukorral is készíthetők. 

A cukornádat már az ókorban is termesztették és az óta is sok trópusi országban termesztik ma is. Maga a növény egy nádféle, magassága elérheti a  2-4 métert is. 
Vadon ma már nem található meg, de nagyüzemben termesztik például Dél- Amerikában, Kelet-Indiában, és néhány trópusi területen. Régen még rabszolgák, majd munkások dolgoztak az ültetvényeken, ma már többnyire géppel végzik a betakarítást. A cukornád aratása mindig a növény virágzása előtt történik, mert ilyenkor a legmagasabb a cukortartalma. A levágott cukornádból sajtolással, centrifugálással és szárítással nyerik ki a nádcukrot. A cukornád feldolgozása kíméletes és  környezetbarát, melynek során semmilyen mesterséges eljárást nem alkalmaznak. 

 


Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 1700 kJ (400 kcal)
Zsír: 0 g
– amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát: 99 g
– amelyből cukrok 99 g
Fehérje 0 g
Só 0 g



RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST  Kosárba



                                                                    TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA




Cikkszám: 21092

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés