Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor 60g
660 Ft (520 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor 60g

660 Ft (520 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktári és bolti készleten

Foszfátmentes, természetes borkősavat tartalmazó, paleo sütőpor, mely tápióka keményítővel készül. Egy csomag átlag 15-20 sütésre elegendő, így gazdaságosan felhasználható. Jól helyettesíti a hagyományos sütőport. Alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére.

Leírás

Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor 60g

Foszfátmentes paleo sütőpor természetes borkősavval és tápióka keményítővel. Alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére.

A Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor előnyei

A természetes borkősavat tartalmazó sütőpor nem tartalmaz foszfátokat, amelyek a szervezetünkre kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak (pl. kivonják a vitaminokat, ásványi anyagokat) és kukoricakeményítőt sem tartalmaz. Kiadósabb a felhasználása, kevesebb is elegendő a megszokott sütőporhoz képest, mivel csak annyi tápióka keményítő lett hozzáadva, amennyi az aktív hatóanyagokat egyenletesen elegyíti. Gondosan összeállított arányainak köszönhetően nincs szúrós szódabikarbóna íze, a vele készült sós vagy édes pékáruból nem érződik ki az íze.
Alacsony szénhidráttartalmú, zsírmentes.



A PALEOLIT ÉLÉSKAMRA FOSZFÁTMENTES SÜTŐPOR ELŐNYEI


• Foszfátmentes
• Természetes borkősavval
• Tápióka keményítővel
• Semleges ízű
• Mindenféle liszthez
• Alacsony szénhidráttartalmú
• Zsírmentes
• Kevesebb is elegendő lehet
 


A Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor felhasználása

Felhasználási javaslat: használjuk mint más sütőporokat. A tápióka keményítővel és természetes borkősavval készült sütőpor, alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére. Javasolt mennyiség: 100g paleo liszthez egy csapott mokkáskanál sütőpor adagolása (kb. 2-3 g).
A sütőport 1 evőkanál citromlével érdemes kipezsegtetni.
 

A Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor összetétele

Összetevők: savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő.

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.



Cikkszám: 24082P

Paraméterek

TÁPÉRTÉK TÁBLÁZAT
100g Paleolit éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor tápértéke  
Energia KJ-ban 481
Energia Kcal-ban 117
Zsír 0g
 - amelyből telített zsírsav 0g
Szénhidrát 29g
 - amelyből cukor 0g
Rost 0g
Fehérje 0,1g
0g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.