Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Miso paszta, vörös 400g
1.930 Ft (1.520 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)

Miso paszta, vörös 400g

1.930 Ft (1.520 Ft + ÁFA - webes és bolti ár)
TÖBBET OLCSÓBBAN!
2 db vagy több
1.835 Ft / db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktári és bolti készleten

A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, a japán konyha kedvelőinek kihagyhatatlan. A misóról általában a miso leves jut eszünkbe, a japánok egyik legkedveltebb fogása. A miso fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. Változatos színű és ízű miso kapható. 

Leírás

Miso paszta vörös - tradicionális japán ízesítő

A miso paszta a japán konyha tradicionális ételízesítője, a japán konyha kedvelői számára kiemelt konyhai alapanyag. A misóról általában a miso leves jut eszünkbe, amely Japánban igen kedvelt fogás, finom ízvilággal. A miso fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. A miso változatos színben és ízben kapható.

A vörös miso paszta kedvező hatása

A miso paszta rendelkezik a szója minden előnyével. Magas a fehérjetartalma, B12 vitamin és más szójában előforduló vitaminok is megtalálhatók benne. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, melyet a szervezetünk nem képes szintetizálni, illetve a B-komplex vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a sejtek anyagcseréjéhez. Immunrendszer erősítő hatása van. Jó hatással van az emésztésre, segíthet a koleszterinszint megfelelő szinten tartásában. Ezenkívül magas a kalcium-, magnézium- és vastartalma, A-vitaminban gazdag, természetes antioxidáns. Magas nátriumtartalma miatt erőteljes a vízmegkötő hatása, ezért módjával érdemes csak fogyasztani a pasztát, vagy levesként, vízben feloldva.



A VÖRÖS MISO PASZTA JÓTÉKONY HATÁSAI


• A japán konyha kedvelt ízesítője
• Növényi fehérjeforrás
• Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat
• Sok B-vitamint tartalmaz
• B12 vitamin található benne
• A-vitamint tartalmaz
Magas a kalcium-, magnézium- és vastartalma
• Antioxidáns hatású, támogatja az immunrendszert
• Magas a nátriumtartalma
• Támogatja a sejtek anyagcseréjét
• Jó hatással van az emésztésre
 


 

A vörös miso paszta fogyasztása

Levesek, pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használják. Az ételkészítés végén ajánlott hozzátenni és összeforralni. Hűtőben sokáig eltartható.

A vörös miso paszta összetétele

Összetevők: szójabab 30%, rizs, só, alkohol

Paraméterek

100g vörös miso paszta tápértéke  
Energia KJ-ban 842
Energia Kcal-ban 201
Zsír 5,8g
 - amelyből telített zsírsav 0,9g
Szénhidrát 25g
 - amelyből cukor 11g
Rost 4,1g
Fehérje 10g
11,3g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.