Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Mandula, pörkölt, sós, héjas, 250g

Ár:
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)

Pörkölt mandula, sós, héjas (papírhéjú). A mandula fontos energia- és tápanyagforrás, gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban. Nagyon jó E-vitamin forrás. Egész sor B-vitamint tartalmaz.

(4.760 Ft/Kg) - 

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kesudió sós-pörkölt 500g Kesudió sós-pörkölt 500g
3.490 Ft
Mandula 250g Mandula 250g
1.400 Ft
Pisztácia sós, pörkölt, 250g Pisztácia sós, pörkölt, 250g
2.290 Ft
Mandulaliszt 250g Mandulaliszt 250g
1.870 Ft

Leírás

Mandula, pörkölt, sós, héjas, 250g

A mandula jellemzői

A mandulamag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. 
A mandula fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag egyszeresen telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakban.
Nagyon jó E-vitamin forrás, nem kevesebb, mint 25 g-ot tartalmaz 100 g magban (170% javasolt napi mennyiség). Az E-vitamin erős zsírban oldódó antioxidáns, mely karbantartja a sejtfalakat és a bőrt.

Egész sor B-vitamint tartalmaz (tiamin, riboflavin, niacin, pantoténsav, B6-vitamin) és az összetevői között a folsav is megtalálható.  
Kitűnő ásványi anyag forrás, foszfort, vasat, kalciumot, magnéziumot, mangánt, cinket és szeléniumot tartalmaz.
A mandulamag rendszeres fogyasztása segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

A mandulafa kistermetű lombhullató fa, őshazája Nyugat-Ázsia hegyvidéke. Tavasszal a fa virágai fehéres-rózsaszínűek, és ezekből alakul ki őszig a csonthéjas termés, ez tartalmazza a mandulamagot.

A héjas mandula önmagában is finom ízzel rendelkezik, de felhasználhatjuk receptekhez is, vagy elkészíthetjük házi mandulavajunkat.

Fogyasztása: a héjat törjük fel, és fogyasszuk el a benne található mandulamagot.

 

 

 

RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST  



                                                                    TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA




Cikkszám: 20955

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: mandula

Keresés