Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Ez a weboldal sütiket használ - sütik engedélyezése
Menü

Aszalt paradicsom 500g, sós

Aszalt paradicsom 500g, sós Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.650 Ft (1.299 Ft + ÁFA)

(3.300 Ft/Kg)

RAKTÁRON

Fehérje: 3g / 100g

Átlagos értékelés: Nem értékelt

MOST NAGYON MEGÉRI BULKSHOP BOLTOKBAN VÁSÁROLNI

 

Leírás

A szárított paradicsom nem más, mint a nyár koncentrált íze. Igen intenzív, fűszeres  paradicsomíze van, apró darabokra vágva igazi csemege. Az aszalás során folyadéktartalmának 90%-át elveszíti, 5 kg érett paradicsomból kb. 60 dkg szárított paradicsom lesz.
Közismert tény, hogy a paradicsom egészséges, A, B, C, E-vitamin, ásványi anyag- és nyomelem-tartalma jelentős, és aszalt változatban is ajánlott mind az ínyencek, mind az egészséges táplálkozásra törekvők számára. 
Az aszalt paradicsom különösen fűszeres ízű a vízelvonás következtében, és sokoldalúan használható a konyhában.
Gazdagíthatunk vele salátákat, kelt tésztákat, kenyereket, pizzákat, tésztaételeket, de előételnek is nagyon finom.

100 gramm aszalt paradicsom tápértéke:

Energia KJ-ban: 710    
Energia Kcal-ban: 169    
Zsír: 0,5g    
 - amelyből telített zsírsav: 0,4g    
Szénhidrát: 32g    
 - amelyből cukor: 32g    
Fehérje: 3g    
Só: 13g    

Recept: bazsalikomos penne aszalt paradicsommal

Hozzávalók :

2 db zöldpaprika
2 db paradicsom
4-5 gerezd fokhagyma
1 marék friss bazsalikomlevél
4 db aszalt paradicsom
3 ek olívaolaj
30 dkg penne tészta

Elkészítés:
A paprikát, a paradicsomot kisebb kockákra vágva a szétzúzott fokhagymával az olajon megpirítjuk. A szárított paradicsomot felkockázva hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük. A mártást  4-5 percig főzzük, és ha szükséges, a tészta főzőlevével hígíthatjuk. A leszűrt tésztát a mártáshoz keverjük és a tetejét néhány zöld bazsalikomlevéllel megszórjuk.

 
Cikkszám: 20023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Akik ezt vásárolták, vettek még

Keresés