Leírás
Az aszalt, kandírozott őszibarackról bővebben

Az őszibarack sokak kedvenc csemegéje. Kellemes aromája és édes íze senkit sem hagy közömbösen. De mint minden gyümölcs, ezek a gyümölcsök is szezonálisak. Aszalt formájában viszont bármelyik évszakban élvezhetjük. Az aszalt őszibarack ízletes és egészséges aszalt gyümölcs.
Az aszalt őszibarack kedvező tulajdonságai
Sok hasznos anyagot tartalmaz.
A vitaminok közül a B csoport vitaminjait, valamint az A, C, E és PP vitaminokat.
Ásványi anyagok közül megtalálhatók benne: kálium, kalcium, magnézium, foszfor, vas, nátrium.
Mono- és poliszacharidok.
Szerves savak.
Illóolajok.
Jó antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.
Összetevők
őszibarack, cukor, kén-dioxid
100 gramm kandírozott őszibarack tápértéke:
Energia KJ-ban: 1057Energia Kcal-ban: 250
Zsír: 0,8g
- amelyből telített zsírsav: 0g
Szénhidrát: 53g
- amelyből cukor: 53g
Fehérje: 3,6g
Só: 0,02g
tedd a kosárba most és nézelődj tovább Kosárba

TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA
Pinterest táblánkon további aszalványokat találsz ide kattintva»»»
Cikkszám: 21060
Vélemények
2022. 02. 24.
-
Az őszibarack még így is finom. Azért frissen a fáról szedve a legjobb ;)