Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 17.000 FT-TÓL INGYENES SZÁLLÍTÁS 17.000 FT-TÓL
 TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
BUDAPESTI MINTABOLTUNK BUDAPESTI MINTABOLTUNK
MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS

Kendertej, a magtejek királynője recept

   
Egyszerűbbet, finomabbat, egészségesebbet aligha lehet elképzelni is. A kendermag egészségre gyakorolt jótékony hatásáról rengeteget lehet olvasni, könyvek, cikkek sokasága magasztalja.

bulkshop magyar vallalkozas
Vegán, gluténmentes reggeli ital


A hántolt kendermagból készült tej pillanatok alatt elkészíthető, bármivel ízesíthető, veszteség nélkül előállítható, krémes, lágy, mindenféle ízesítés nélkül is finom. Bár a kendermag nem olcsó, de 3 dl tej előállításához mindössze egy evőkanállal (1.5 dkg) kell, ha alaposan turmixoljuk semmilyen visszamaradt „zacc” nincs, mindenestől iható.
 

A kendertej hozzávalói

1 nagy evőkanál hántolt kendermag
3 dl víz
Mindenféle gyümölcs ízesítést és édesítést elbír.

nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»

ismerd meg bulkshop boltjainkat»»»

 

A kendertej elkészítése

A hozzávalókat turmixoljuk össze.
Hogy kellőképpen homogén legyen indítsuk el a turmixot többször. Nagyobb teljesítményű turmix esetén a szokásos idő alatt is teljesen sima lesz.

Egészségünkre!

bulkshop webáruház




Kendertej, a magtejek királynője recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban és budapesti boltjainkban.


TOVÁBBI RECEPT JAVASLATOK NEKED

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: ITALOK  |  ÉDESSÉGEK ÉS DESSZERTEK  

 

bulkshop recept


                                                                                TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

 

blog comments powered by Disqus