Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Egy nagyon egyszerű, pillanatok alatt elkészíthető édesség receptjét osztjuk meg veletek. Könnyű, nyers, gluténmentesen elkészíthető, vegán, tejtermék és répacukormentes.
Egy nagyon egyszerű, pillanatok alatt elkészíthető étel, amely desszertként, főételként egyaránt fogyasztható, maradék bulgurból is elkészíthető, de az elkészítéshez használhatunk kölest, kuszkuszt, gerslit, quinoát, rizst, hajdinát is.
A karácsony esti menük egyik elmaradhatatlan kelléke a mákos guba. Mi is készítettünk egyet, na jó kettőt is, de a guba sajnos egy nagyon nehezen fotózható, mondhatni, hogy fényképen elég ronda, fantáziátlan, így kitaláltunk valamit.
A bulgur édesen is elkészíthető és nagyon finom. Mi a receptben leírt édes ételt sütemény helyett, második fogásként, desszertként ajánljuk vegánokak és vegetáriánusoknak, de nem fognak csalódni benne a mindenevők sem.
A recept alapján elkészült étel/édesség szinte mindenki étrendjébe beilleszthető.
Vegetáriánusok, vegán és paleolit módon étkezők, lisztérzékenyek, mindenevők egyaránt fogyaszthatják.
Rendkívül ízletes, akár egy-egy evőkanállal, csak úgy magában is el lehet rágni.
Szinte minden vega és vegetáriánus recepthez illik, fasírtok, burgerek alapanyaga.
Az alábbi receptben egy könnyű, egészséges verziót mutatunk be, amely a hagyományokkal ellentétben nem búzalisztből, hanem zabpehelylisztből, tehéntej felhasználása nélkül készül. Amelyet nyugodtan, „lelkiismereti” nehézségek nélkül fogyaszthatunk.