Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT-TÓL INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT-TÓL
 TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
BUDAPESTI MINTABOLTOK BUDAPESTI MINTABOLTOK
MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS

Grillezett növényi sajt misó ízesítéssel recept

   
Gluténmentesen elkészíthető, vegán életmódba beilleszthető.

bulkshop magyar vallalkozas
A minap láttunk a neten egy videót, amelyben egyféle vegán, sajthelyettesítő grillezését mutatta be a recept szerzője. Akkor jutott eszünkbe, hogy a mi recepttárunkban több olyan vegán sajtrecept is található, amelyet lehet grillezni, hő hatására nem esik széjjel, nem olvad meg. Tulajdonképpen a keményítőfélékkel, lisztekkel készített/sűrített sajtok ilyenek. Az agaragarral készültek viszont nem, mert a zselésítő visszamelegítve/grillezve már nem tartja meg a formát, szétfolyik. A poszt végén megtaláljátok azokat a linkeket, amelyeket a receptjeink közül bátran merünk ajánlani grillezésre. Ebben a posztban is leírjuk egyféle grillezésre alkalmas vegán sajt receptjét. Ezt most a lehető legjobb ízhatás kedvéért egy evőkanál misóval ízesítettük, a grillezéséhez picit csípős bevonattal ecseteltük, nagyon jó lett. Mint minden meleg sajtétel, ez is frissen a legfinomabb, kisütés után tálaljuk azonnal. Fantasztikus lesz. A hozzávalókból egy nagyobb darab sajt lesz, felszeletelve négy embernek elegendő. Grillezés nélkül, sajtszeletként hidegen is fogyasztható. 3-4 napig áll el a hűtőben.


A grillezett növényi sajt hozzávalói


1 bögre kesudió / napraforgómag
1.5 dl növényi ital
1/2 bögre tápiókakeményítő / kukoricakeményítő is jó
3 nagy evőkanál inaktív élesztő
1 evőkanál misó
2 evőkanálnyi citromlé
1 evőkanál olívaolaj
csípős szósz a grillezéshez / BBQ szósz
 

nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»

ismerd meg bulkshop boltjainkat»»»



A grillezett növényi sajt elkészítése

1. A kesudiót néhány órára szokás beáztatni, hogy a daraboló gépek, turmixok könnyebben tudjanak vele bánni. Ha nagyon erős gépünk van, nem kell beáztatni. Az igazság az, hogy mi egy picit, összesen néhány percet meg szoktuk főzni.
2. A beáztatott / felfőzött kesudiót szűrjük le, az áztatottat öblítsük le és minden mással együtt tegyük turmixba.
3. Alaposan, simára turmixoljuk.
4. A turmixolt masszát egy tapadásmentes serpenyőben addig melegítjük / főzzük, amíg összeálló masszát kapunk.
5. Formázóedényben kihűtjük.
6. Szeleteljük, a Bulkshopban kapható valamelyik szósszal ecseteljük és egy grillező serpenyőben mindkét oldalukat megsütjük. Lásd a receptben lévő képeket is.
7. Melegen tálaljuk, salátával, rizzsel, bármivel, amit szeretünk.

Megjegyzések:
Az alábbi grillezhető sajtreceptjeinket is nézzétek meg:

Szeletelhető kesusajt füstös és zöldfűszeres bundában

Vegán kesucamambert

Vegán sajt recept

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház





A grillezett növényi sajt misó ízesítéssel recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban és budapesti boltjainkban 

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: VEGA SAJTOK  |  KENYEREK  |   NÖVÉNYI FEHÉRJÉK

 

bulkshop recept


                                                     TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA