Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT-TÓL INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT-TÓL
 TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ TÖBB 100 EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
BUDAPESTI MINTABOLTUNK BUDAPESTI MINTABOLTUNK
MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS MAGYAR KISVÁLLALKOZÁS

Füstös, vegán sajtkrém rúdkenyérrel recept

   
Gluténmentesen elkészíthető vegán vendégváró.

bulkshop magyar vallalkozas
Az interneten nagyon sok vegán sajtkrém receptje kering. Szinte mindegyik receptben ugyanazok az összetevők találhatók, alapként kesudió, ízesítőként élesztőpor. Alapjaiban a mi sajtkrémünk sem más, mi kevés folyékony füsttel tettük pikánsabbá és ezúttal batátával szaporítottuk, ami egyúttal szép sárga színt is kölcsönzött neki. Vendégeket vártunk, hát sütöttünk hozzá mártogatósként funkcionáló rúdkenyeret. Kis tálakban szolgáltuk fel a sajtkrémet és mindenki mártogathatott a saját tálkájából, egy-egy falatot leharapva a kenyérkéjéből. Mindenkinek tetszett.

Hozzávalók 4-5 adag sajtkrémhez

1 bögre (2,5 dl) hosszan vagy forró vízben áztatott kesudió
1 közepes nagyságú / 1 bögrényi főtt édesburgonya
2-3 evőkanál sörélesztő / étkezési élesztőpor
1.5 kávéskanál folyékony füst
1 mokkáskanál / több fokhagymapor
1 kávéskanál vöröshagymapor
1 kávéskanál mustármag porrá őrölve
1 evőkanál almaecet
1/2 bögre víz (lehet, hogy több kell)
himalája só


 

A rúdkenyér hozzávalói

50 dkg AnnaPanni gluténmentes kenyérliszt keverék
2 evőkanál olívaolaj

0.5 liter meleg víz

 

nézz körbe a webshopban (katt ide)»»»

ismerd meg bulkshop boltjainkat»»»


 

A krémsajt elkészítése

Áztassuk be egy éjszakára vagy forró vízbe - 1 órára -  a kesudiót.
Süssük meg a batátát.
Mindent tegyünk a turmixba.
Turmixoljuk addig, amíg a kesudió már nem szemcsés. Ha nehezen viszi a turmix, tegyünk hozzá még kevés vizet, pulzálva turmixoljuk, időnként kaparjuk le a turmix oldalát.
Mi van akkor, ha a kesudió kicsit szemcsés marad? Semmi. Finom lesz úgy is.
Készen vagyunk a sajtkrémmel.
 

A kenyér elkészítése

Az AnnaPanni kenyérliszt-keverék zacskóján lévő utasítások szerint dagasszuk be a kenyeret. Formáljunk belőle lisztezett deszkán szép, tepsihosszúságú rudakat.
Süssük a kenyeret a zacskón lévő utasítás szerint.
Hamar kész van, mégis finom, különösen frissen.

Jó étvágyat!

bulkshop webáruház





A füstös, vegán sajtkrém rúdkenyérrel recept hozzávalói kedvező áron megvásárolhatók a bulkshop.hu webáruházban és budapesti boltjainkban.

 

MÉG TÖBB RECEPT ITT: VEGA SAJTOK  |  KENYEREK  |   NÖVÉNYI FEHÉRJÉK

 

bulkshop recept


                                                     TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA