Leírás
Bükkfán füstölt száraz bászka
Száraz kolbászt helyettesítő, búzafehérje alapú, bükkfán füstölt vegán élelmiszer. Enyhén, kellemesen csípős, finoman füstölt ízvilág jellemzi, így kitűnően belepasszol a magyaros ízvilágba, legyen szó akár szendvicsekről, akár főételekről. Hagyományosan füstölve és érlelve, vákuumcsomagolva. Szójamentes, tartósítószer-mentes, adalék-anyag mentes és 100%-ban vegán.
A száraz bászka összetevői
ivóvíz, búzasikér, kókuszolaj, zabpehely, búzaliszt, kukoricaliszt, sűrítőanyag: kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerpaprika, fűszerek.
Allergének: glutént tartalmazó gabonafélék
ELŐNYEI
• Vegán
A füstölt száraz bászka elkészítése
Hidegen szeletelve szendvicsekre vagy pizzára tehetjük feltétként. Magyaros ételekhez nagyon passzol, használhatjuk bárhol, ahol a hagyományos receptben száraz kolbász szerepel.
0-5°C között tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolva 5 napig fogyasztható.
Hűtött áru
Paraméterek
Átlagos tápérték 100g száraz bászka termékben | |
Energia KJ-ban | 591 |
Energia Kcal-ban | 141 |
Zsír | 4,9g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,8g |
Szénhidrát | 10,6g |
- amelyből cukrok | 1,7g |
Rost | 4,9g |
Fehérje | 14,1g |
Só | 2,15g |