Leírás
Főzőkészlet, panang curry
2 személyre, 10 perc alatt elkészül. Közepesen erős.A panang curry elkészítése
Serpenyőben keverd össze a 200 ml kókusztejet és az 50g panang curry pasztát! Kevergetve főzd addig, amíg az olaj megjelenik a felszínén! Adj hozzá 250 g tofut.* Kevergetve főzd, és pirítsd,** addig amíg kellően megfő, illetve megsül. Adj hozzá 240 ml vizet. Forrald fel újból! Szórd bele a leveleket és a darált földimogyorót. Főtt rizzsel fogyasszuk!
* az eredeti recept csirkehúst, vagy marhahúst ír. Tofuval helyettesíthető.
** stir-fry technika
Összetevők:
panang curry paszta (50 g, citromfű, chili,mogyoróhagyma, fokhagyma, galangál, kaffir lime héj, koriander, fehérbors, kókuszpálmacukor, só szójabab olaj, pörkölt darált földimogyoró). Szárított kafir lime levél (1g). Darált földimogyoró csomag (20g, sült földimogyoró (99%), napraforgóolaj - antioxidáns: E306). Kókusztej (200 ml, víz, kókuszkivonat 40%, stabilizátor: E466, emulgálószer: E435)
Tárolás: száraz. fényvédett helyen.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.
Felbontás után azonnal fogyasztandó.
Származás: Thaiföld.
100g panang curry tápértéke:
Energia KJ-ban: 695
Energia Kcal-ban: 167
Zsír: 12g
- amelyből telített zsírsav: 7,7g
Szénhidrát: 8,8g
- amelyből cukor: 5,9g
Fehérje: 4,3g
Só: 1,7g
tedd a kosárba most és nézelődj tovább Kosárba
Cikkszám: 21149