Leírás
A pizzaliszt jellemzői
A pizzalisztet a molnárok 00-ás lisztnek is hívják. Lényeges a különbség a sima finomlisztből (BL55 búzafinomliszt és a 00-ás pizzalisztből készült tészta között. A nagy gonddal kiválasztott legjobb minőségű búzából extra finomra őrölt és többször átszitált 00-ás liszttel könnyebb a munka: a tészta rugalmasabb, lazábban gyúrható mert nem ragad, mégis nagyon elasztikus lesz. A pizza őshazájában, Olaszországban a legigényesebb pizzaszakácsok csak 00-ás lisztből készítenek pizzatésztát.
Receptek pizzaliszttel
Csokoládés, kókuszkrémes rakott palacsintaPanettone - olasz eredetű kalácsféleség
Jackfruittal töltött ravioli
Burgonyakrokett
Cikkszám: 20125
Vélemények
1 értékelés
Írja meg véleményét!
2022. 03. 02.
-
Alíz
Otthon készült pizzához próbáltuk, finom lett