Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Nádcukor 1kg, barna

Ár:
860 Ft (677 Ft + ÁFA)

A nádcukor

íze eltér a fehér cukor ízétől, kellemesen karamellás és a kristálycukor helyettesítésre is használható. Használhatjuk süteményekhez, teákhoz, befőzéshez és olyan ételekhez, amelyek eredetileg fehér cukorral is készíthetők. 

(860 Ft/Kg) - 
RAKTÁRON

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bourbon vanília kivonat 75 ml Bourbon vanília kivonat 75 ml
3.670 Ft
Kakaópor alkalizált 10-12%, 500g Kakaópor alkalizált 10-12%, 500g
1.450 Ft
Himalája só 1kg, étkezési, finom őrlésű Himalája só 1kg, étkezési, finom őrlésű
520 Ft

Leírás

A nádcukor jellemzői

nádcukor bulkshopA nádcukor íze igencsak eltér a fehér cukor ízétől, kellemesen karamellás és a hagyományos kristálycukor helyettesítésre is használható. Felhasználhatjuk süteményekhez, teákhoz, befőzéshez és olyan ételekhez, amelyek eredetileg fehér cukorral is készíthetők. 

A cukornádat már az ókorban is termesztették és az óta is sok trópusi országban termesztik ma is. Maga a növény egy nádféle, magassága elérheti a  2-4 métert is. 

Vadon ma már nem található meg, de nagyüzemben termesztik például Dél- Amerikában, Kelet-Indiában, és néhány trópusi területen. Régen még rabszolgák, majd munkások dolgoztak az ültetvényeken, ma már többnyire géppel végzik a betakarítást. A cukornád aratása mindig a növény virágzása előtt történik, mert ilyenkor a legmagasabb a cukortartalma. A levágott cukornádból sajtolással, centrifugálással és szárítással nyerik ki a nádcukrot. A cukornád feldolgozása kíméletes és  környezetbarát, melynek során semmilyen mesterséges eljárást nem alkalmaznak. 


A nádcukrot ne keverjük össze a barna cukorral, mert a barna cukor is cukorrépából készül, melasszal színezve. 

100 gramm nádcukor tápértéke:

   kcal: 387
   fehérje: 0
   szénhidrát: 95
   zsír: 0

Receptek nádcukorral nádcukor bulkshop

Eperdzsem
Zabpehelyalapú nutellaszelet
15 perces gesztenyekeksz
Zabfalatok
Alma- vagy más gyümölcsleves
Sütőben sült kürtőskalács 
Aranygaluska banánvirágpudinggal


 

Sportszelet nádcukorból házilag

Hozzávalók:

- 50 dkg darált háztartási keksz
- 25 dkg vaj
- 2 dl tej
- 20 dkg nádcukor
- 3 ek cukrozatlan kakaó por
- 1 csomag vaníliás cukor
A tetejére
- 15 dkg étcsokoládé
- 1 ek napraforgó olaj

Elkészítés:
Keverjük össze a darált kekszet a kakaó porral és a vaníliás cukorral, közben melegítsük fel a tejet a vajjal és a cukorral, amíg a cukor felolvad. Adjuk hozzá a kekszes keveréket, és gyúrjuk jól össze. Egyengessük a tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe és tegyük hűvös helyre néhány órára.
A vízgőz felett felolvasztott étcsokoládéval keverjük el az olajat és vonjuk be vele a tészta tetejét. A csokimáz megszilárdulása után szeletelhetjük.



RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST   Kosárba
 



                                            TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

Cikkszám: 20194

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés