Leírás
Dr. Steinberger bio céklalé - jóízű feltöltődés
Dr. Steinberger bio céklalé, bio citromlével ízesítve, magas minőséget képvisel Németországból. Jóízű és zamatos, természetes káliumot tartalmaz. A cékla gazdag tápanyagforrás, fogyasztása jó hatással van szervezetünkre. A kíméletes feldolgozással készült direktlé megőrzi a természetes nyersanyagok értékeit.
A Dr. Steinberger bio céklalé kedvező hatása
A Dr. Steinberger bio céklalé biológiai termesztésből származó fanyarfűszeres céklából készül, melyet közvetlenül az érés után magasminőségű lévé dolgoznak. A kíméletes feldolgozással készült direktlé megőrzi a természetes nyersanyagok értékeit. Természetes káliumot tartalmaz, mely részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában. A cékla gazdag tápanyagforrás így fogyasztása kifejezetten jótékony hatással van szervezetünkre, emellett kifejezetten tápláló. Sok antioxidánst tartalmaz, így védi a sejteket a szabad-gyökök károsító hatásától. Antioxidáns hatását növeli a béta-karotin, a flavonoidok, és a cékla vörös színét adó betalain. Immunerősítő hatással is rendelkezik, segíti a szervezet védekezését vírusok és baktériumok ellen. Támogatja a máj, az epe és a vese működését. Értisztító hatása segít a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében. A cékla sok vitamint tartalmaz, A, B1, B2, B6, folsavat, C vitamint, emellett számos ásványi anyagot: vasat, kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, rezet, nátriumot, káliumot, foszfort, jódot, bórt, mangánt, lítiumot. Valóságos vitamin és ásványi anyag bomba. Növeli a szervezet energiaszintjét, kitűnő vitalizáló.
A DR. STEINBERGER BIO CÉKLALÉ JÓTÉKONY HATÁSAI
• Bio
A Dr. Steinberger bio céklalé fogyasztása
Napi 2 dl fogyasztása ajánlott.
Használat előtt felrázandó. A felbontott üveg lezárva, hűtőszekrényben 5 napig tárolható.
A Dr. Steinberger bio céklalé összetétele
Összetevők: bio céklalé, bio citromlé
Paraméterek
A bio céklalé átlagos tápértéke 100ml-ben | |
Energia | 155 kJ (37 kcal) |
Zsír | <0,5 g |
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát | 8 g |
amelyből cukrok | 8 g |
Rost | <0,5 g |
Fehérje | <0,5 g |
Só | 0,13 g |
Kálium | 250mg / 14%* |
* táplálkozási referenciérték %-a |