Leírás
A spenót, másik nevén paraj értékes zöldségnövényünk, gátolja a szervezet savasodását, lúgosít. Korábban a népi gyógyászatban is alkalmazták, jótékony hatása miatt már évszázadokkal ezelőtt az egyik legértékesebb zöldségfélének tartották. Magnéziumtartalma révén idegnyugtató és vérnyomásszabályzó hatása is van. Magas az A, B és C-vitamin és vastartalma, erősíti az immunrendszert, antioxidáns hatású. A spenót sok luteint és természetes karotint tartalmaz.
A spenótporból kiváló ételeket és italokat készíthetünk, a por tartalmazza a friss spenót hatóanyagait, és megőrizte a friss növény színét és zamatát. Az egészségünket szolgálja, mivel a spenót hatóanyagai biológiailag aktívak maradtak.
Cikkszám: 20405
Vélemények
1 adaghoz
2db kivi
1 ek virágméz (termelői ha lehet)
2db spirulina (tablettás)
1db chlorella (tablettás
és tetszés szerint vit 0,5-1liter szűrt víz.
A kivi és a méz tökéletesen elnyomja az algák illatát/izét aki nem szereti,Bár nekem semmi bajom velük eszem iszom őket mindenhogy