Leírás
BIO Probiotikum koncentrátum, Jeruzsálemi articsókával 500ml
A Joy Day probiotikus ital-koncentrátum étrend-kiegészítő élő élelmiszer, jeruzsálemi articsókával. Támogatja a szervezet jó bélflóráját és méregtelenítését. Élő baktérium-kultúrákkal rendelkezik. Gluténmentes, cukormentes, édesítőszermentes, pasztőrözetlen.
A BIO Probiotikum koncentrátum, Jeruzsálemi articsókával kedvező hatása
A termék ökológiai (BIO) bizonyítvánnyal rendelkezik, és több minőségi díjat is elnyert.
A fermentált élelmiszerek jelentős mennyiségű probiotikus baktériumot tartalmaznak, amelyek elősegítik az emésztést, támogatják az egészséges bélflórát és az immunrendszer működését is. Ezen kívül a baktériumok tevékenységének eredményeképp az összetett tápanyagok könnyebben felszívódó kisebb egységekre bomlanak. A JOY DAY probiotikus ital többlépcsős – kaszkád – fermentációs eljárással készült, így élő baktérium kultúrája számos különböző törzsből épül fel, magas élőcsíra-szám jellemzi, különösen kedvező összetételű, a tápanyagok pedig a különféle baktériumoknak köszönhetően rendkívül jól hasznosuló formában találhatók meg benne.
Az élő baktérium-kultúrákat tartalmazó ital probiotikus tulajdonságai és jótékony hatása segít a szervezet mikrobiom-rendszerének helyreállításában. A jól működő bél-baktériumflórák közvetve jó hatással vannak az immunrendszerre és gátolják a mikrobiológiai kórokozókat.
Kinek ajánlott a JOY DAY Probiotikus ital?
– cukorbetegeknek és glutén-mentes étrendet követőknek;
– idősebb emberek számára;
– 3 évesnél idősebb gyermekek számára;
– laktóz-intoleranciával élőknek, vagy akik más okból nem fogyasztanak tejterméket;
– karcsúsító, vagy méregtelenítő kúrák alkalmával;
– vegetáriánusoknak és vegánoknak a táplálék kiegészítéseként;
– antibiotikum kezelés- és kemoterápia után.
A JOY DAY ital-koncentrátum összetételének köszönhetően különösen ajánlott méregtelenítő kúrák után, hepatitisz-fertőzés kiegészítő kezelésére, az időseknek és a lábadozóknak. A benne található komponensek, vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok jelentősen támogatják a szervezetet, valamint késleltetik a sejtek öregedési folyamatait.
Az ital összetevői jó hatással lehetnek:
– az emésztésre;
– a szervezet általános immunitásának erősítésére;
– a toxinok eltávolítására;
– anyagcsere folyamatokra;
– a vérkeringés és az erek megerősítésére;
– ürítési zavarok és gázosodás (puffadás) szabályozására;
– a szabad gyökök semlegesítésére;
– a sejtek öregedési folyamatainak késleltetésére.
A JOY DAY ital-koncentrátum jelentős mennyiségben tartalmaz 16 féle probiotikus élő kultúrát, komplex szimbiotikus baktériumokat (min. (2 × 107CFU/ml))2 A gondosan kiválasztott baktérium-kolóniákból álló egymást támogató csoportjai (Lactobacillus és Bifidobakterium) mellett a betegségek megelőzésében is fontos szerepet játszó metabolitok is találhatók a termékben, mint a vitaminok, ásványi anyagok, szerves savak és antioxidánsok.
A termék koncentráltan tartalmazza az egészségjavító probiotikus baktériumokat, így segít fenntartani a megfelelő vitalitást.
A koncentrátumban található kolóniák nagy baktericid aktivitással és ellenállóképességgel rendelkeznek.
A BIO PROBIOTIKUM KONCENTRÁTUM, JERUZSÁLEMI ARTICSÓKÁVAL JÓTÉKONY HATÁSAI
• Bio tanúsítvánnyal
A BIO Probiotikum koncentrátum, Jeruzsálemi articsókával fogyasztása
Fogyasztási javaslat: Felnőttek: 3 x 10 ml naponta. Szükség esetén 3 x 15ml naponta 100 ml vízben hígítva.
Gyermekek: 3 év felett: 3 x 5 ml naponta 50 ml vízben hígítva.
Legjobb étkezés közben fogyasztani.
A BIO Probiotikum koncentrátum, Jeruzsálemi articsókával összetétele
Összetevők: A probiotikus baktériumok élő kultúrájának komplexuma (66,7%), beleértve: 1. Lactobacillus casei LMG P-17504; 2-3. Lactobacillus plantarum LMG P-21020 és LMG P-21021; 4. Lactobacillus delbruecki ssp. Bulgaricus LMG P-21905; 5. Lactobacillus acidophilus LMG P-21904; 6-7-8. Lactobacillus rhamnosus LMG P-21380, LMG P-23699 és DSM 16605; 9. Lactobacillus fermentum; 10. Lactobacillus lactis; 11-12. Bifidobacterium breve LMG P-17500 és LMG P-17501; 13. Bifidobacterium ssp. Lactis LMG P-17502; 14. Bifidobacterium longum DSM 16603; 15-16. Streptococcus thermophilus LMG P-21908 és LMG P-17225, valamint fermentált zöldségek (33,3%) (melyből jeruzsálemi articsóka (66,7%), sárgarépa, gyökerek paszternák) és komplex élő probiotikus baktérium kultúrák.
Cikkszám: 21911