Leírás
Bio céklalé - egészséges feltöltődés
A bio céklalé 99% zöldségtartalommal rendelkezik, laktofermentált lé, mely tökéletesen passzol méregtelenítő vagy léböjt kúrákhoz.
A bio céklalé kedvező hatása
A bio céklalé 99% zöldségtartalommal rendelkezik, laktofermentált lé, mely tökéletesen passzol méregtelenítő vagy léböjt kúrákhoz. A cékla magas kálium, magnézium, vas és vitamintartalommal rendelkezik, emellett hasznos szénhidrátok, fehérjék és rostok is megtalálhatóak benne. Mindemellett kitűnő antioxidáns, folsavakban és természetes flavonoidokban gazdag. L(+) tejsavas erjesztéssel készül. Az L(+) tejsav segít az italban található tápanyagok jobb feldolgozásában. A termék pasztőrözött, mely alacsony hőmérsékleten való hőkezelést jelent. Mindez lehetővé teszi, hogy az élettanilag értékes komponensek (pl. vitaminok), megmaradjanak a termékben.
A BIO CÉKLALÉ JÓTÉKONY HATÁSAI
• Magas (99%) zöldségtartalommal
A bio céklalé fogyasztása
Fogyaszthatjuk magában, vagy más zöldséglevekkel (pl. répalével) kombinálva. Kitűnő választás méregtelenítő vagy léböjt kúrákhoz. Fogyasztás előtt felrázandó.
A Biopont bio céklalé összetétele
Összetevők: céklalé (99%)*1, acerola cseresznyevelő*
(* = Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, 1 = laktofermentált)
Paraméterek
100 ml bio céklalé tápértéke | |
Energia KJ-ban | 177 |
Energia Kcal-ban | 42 |
Zsír | <0,5g |
- amelyből telített zsírsav | <0,1g |
Szénhidrát | 9,2g |
- amelyből cukor | 9,2g |
Fehérje | 1,0g |
Só | 0,13g |