Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

Aszalt paradicsom 500g, sós

Ár:
2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)

szárított/aszalt paradicsomnak igen intenzív, fűszeres  paradicsomíze van, apró darabokra vágva igazi csemege. Sokoldalúan használható a konyhában.

(4.000 Ft/Kg) - RAKTÁRON

Fehérje: 3g / 100g


Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Leírás

szárított / aszalt paradicsom bulkshop aszalvány plantbased vegán fehérjeforrás

A szárított vagy aszalt paradicsom jellemzői

A szárított/aszalt paradicsom nem más, mint a nyár koncentrált íze. Igen intenzív, fűszeres  paradicsomíze van, apró darabokra vágva igazi csemege. Az aszalás során folyadéktartalmának 90%-át elveszíti, 5 kg érett paradicsomból kb. 60 dkg szárított paradicsom lesz.
Közismert tény, hogy a paradicsom egészséges, A, B, C, E-vitamin, ásványi anyag- és nyomelem-tartalma jelentős, és aszalt változatban is ajánlott mind az ínyencek, mind az egészséges táplálkozásra törekvők számára. 
Az aszalt paradicsom különösen fűszeres ízű a vízelvonás következtében, és sokoldalúan használható a konyhában.
Gazdagíthatunk vele salátákat, kelt tésztákat, kenyereket, pizzákat, tésztaételeket, de előételnek is nagyon finom.

100 gramm aszalt paradicsom tápértéke:

Energia KJ-ban: 710     szárított / aszalt paradicsom bulkshop aszalvány plantbased
Energia Kcal-ban: 169    
Zsír: 0,5g    
 - amelyből telített zsírsav: 0,4g    
Szénhidrát: 32g    
 - amelyből cukor: 32g    
Fehérje: 3g    
Só: 13g    
 

Receptek aszalt paradicsommal szárított / aszalt paradicsom recept vegán bulkshop plantbased

Lencsefasírt
Csicseriborsós egybensült
Bulgurrizibizi
Csicseriborsós egyben sült

Bazsalikomos penne aszalt paradicsommal

Hozzávalók :

2 db zöldpaprika
2 db paradicsom
4-5 gerezd fokhagyma
1 marék friss bazsalikomlevél
4 db aszalt paradicsom
3 ek olívaolaj
30 dkg penne tészta

Elkészítés:
A paprikát, a paradicsomot kisebb kockákra vágva a szétzúzott fokhagymával az olajon megpirítjuk. A szárított paradicsomot felkockázva hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük. A mártást  4-5 percig főzzük, és ha szükséges, a tészta főzőlevével hígíthatjuk. A leszűrt tésztát a mártáshoz keverjük és a tetejét néhány zöld bazsalikomlevéllel megszórjuk.

 

tedd a kosárba most és nézelődj tovább   Kosárba



                                         TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA

Pinterest táblánkon további bulgur recepteket találsz ide kattintva»»»

 
Cikkszám: 20023

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 06.
Régebben amit vettem az félbevágott paradicsom volt, azt jobban szerettem, mert én chips helyett nassolgattam, csináltam hozzá mártogatós szószt. Ez inkább ételekhez jó, sajnálom, hogy így fel van aprítva. Természetesen ugyanaz a minőség és íz, így is el fog fogyni, de remélem lesz a jövőben nagy darabos kivitel.

Keresés