Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

​A gabonafélék nélkülözhetetlen részei a táplálkozásunknak

Ma már egyre elterjedtebb az egészséges étkezés. Vagy legalábbis az arra való törekvés, illetve egyfajta átállás és hozzászoktatási fázis van az emberek között.

A mai étkezési szokásaink olyannyira széles körűvé váltak, és változnak szinte napról-napra, hogy az már követhetetlen. Valószínűleg Ön is beletartozik valamelyik irányzatba, amelyik éppen kedvére való, vagy legalábbis azt hiszi, és nem csak az aktuális divathóbortot követi. Sajnálatos, hogy ezek az úgynevezett reformétkezési szokások, olyan kultúráktól vettek át főzési és ételkészítési szokásokat, ami a mi, régi, jól bevált konyhánktól iszonyatosan távol állnak, s ezáltal idegen az ízviláguk is. A mai gabonafélék között, amiket mostanra bárhol megvásárolhat, találhat olyan kinézetűt és nevűt is, amiről mindezidáig fogalma nem volt. Persze vannak hasznos tulajdonságaik is ezeknek, hiszen lisztérzékenyek is fogyaszthatják, esetleg aki a glutént szeretné kihagyni, azok is megehetik például a bulgurt, a hajdinát, a rozst, hántolt kölest, quinoát, a kuszkuszt és még sorolhatnánk. Amennyiben Ön már megkóstolta bármelyiket is, tudja a különbséget, és el tudja dönteni, hogy szüksége van-e arra, avagy sem. A makró táplálkozás kikerülhetetlen anyagai a gabonafélék. És persze nagyon sok egészséges ételt lehet elkészíteni belőlük. Tény, hogy vannak azonban olyan gabonafélék is, amik beleférnek az Ön megszokott, európai konyhaművészetébe. Ezek például a barna és jázmin rizs, baszmati fehér és barna rizs, esetleg még a hántolt árpa. Tény, hogy a többi gabonaféléket is belecsempészheti egy-egy saját készítésű ételébe, csupán el kell fogadtatnia a család többi tagjával, hogy ők is elhiggyék, igenis a gabonafélék egészségesek és hozzájárulnak a teljesebb élethez.