Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Menü

2019. március 23. - Vegán főzőtanfolyam gluténkerülőknek

Ár:
19.000 Ft (14.961 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 7 db hely
1 NAPOS VEGÁN FŐZŐTANFOLYAM GLUTÉNKERÜLŐKNEK

Időtartam: 9:30-17:00
(max. létszám: 8 fő)
A tanfolyamra elsősorban a kezdőket, a vegán és glutént kerülő táplálkozás iránt érdeklődőket, a témában még járatlan, kevés alapismerettel rendelkezőket
várjuk. A részvételhez semmilyen előzetes alapismeret, konyhatechnikai tudás nem szükséges, hozni semmit nem szükséges, minden felszerelést biztosítunk.
A jelentkezéshez kérjük használja a "Kosárba rakom" gombot.
(Fontos információ: A tanfolyamra történő jelentkezés és a díj befizetése után a tanfolyam visszamondása vagy a dátum módosítása már nem lehetséges. Köszönjük megértését!)
Szakmai info. a tanfolyamról: 20-586-1190 - Jelentkezés info.: 20-215-3035
info@vegasuli.hu - www.vegasuli.hu 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

– kiscsoportos foglalkozás (max. 8 fő)  
– intenzív tréning (egész napos) 
– 18-20 féle vegán étel elkészítése 
– Gyakorlás, kóstolás, együttműködés 
– Jó hangulat, csoportélmény 
– Receptfüzet ajándékba a tanfolyam végén 
– Könnyű megközelíthetőség 
– Főzőtanfolyam ajándékozási lehetőség

A tanfolyam helye:
 a Bulkshop boltja
1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40.

Megközelítés:
Az 1-es villamos végállomásától (Etele út / Fehérvári út - ALDI) kb. 100 méter gyalog.



Galéria

           

           

           

           
 

Vegán és gluténkerülő táplálkozás, sütő-főzőtanfolyam az alapfokú ismeretektől a középhaladóig.

A tanfolyam minden témában / tanfolyamrészben csoportmunkában és forgórendszerben, több síkon zajlik. A tanfolyam egésze alatt, a hallgatók közötti együttműködés teszi lehetővé az ismeretek begyakorlását és elmélyítését. Egy-egy témán, ételcsoporton belül négyféle, a tanfolyam egészében 18-20 féle étel készül el, amelyek tartalmaznak tej, sajt, vaj és a hús pótlására hivatott, gluténmentesen is elkészíthető ételeket, süteményeket.

A résztvevők minden étel készítését gyakorlati ismeret formájában szerzik meg és az egyes egységeket záró összegzéssel és rövid megbeszéléssel, az elkészült ételek kóstolásával és elemzésével mélyítik el.

A résztvevők egy „füzetnyi” recepttel és sok alapismerettel gazdagodva indulhatnak neki új életformájuknak, a vegán és részben gluténkerülő táplálkozásnak.
 

A főzőtanfolyam témái, feldolgozásra kerülő alapismeretek

– Elméleti ismeretek
Ki a vegán? Mit jelent vegánnak lenni? Növényi táplálkozás.
– Tejpótlók 
– Vegán habok és tojáspótlás 
– Vajak, sajtok készítésének alapjai 
– Fűszerezés, szószkészítés 
– Húshelyettesítők 
– Gluténkerülés a táplálkozásban 
– Lisztalternatívák, sütés és desszertkészítés búzaliszt nélkül 
– Répacukor kiváltása 


A főzőtanfolyamon elkészülő ételek ugyan nem tartalmaznak gabonaliszteket,
de nem gluténintoleranciával küzdők számára készülnek.

Vélemények a főzőtanfolyamról

Köszönöm szépen a mai főzőtanfolyamon kapott ismereteket és a receptkönyvet!
Sok új alapanyagot ismertem meg és finomakat ettem.
Sok hasonlóan jó hangulatú tanfolyamot kívánok még az új konyhában!
S.G.

A hétvégi vegán főzőtanfolyam nagyon jó volt 
Rengeteg finomság, információ, szorgos kezek és ízlelőbimbókat kényeztető falatok... Hm ...

Köszönöm 
M.T.


Kedves Ági!
Nagyon köszönöm még egyszer a szombati tanfolyamot, azóta is áradozok róla ismerősöknek, van, aki ez alapján tervezi is, hogy elmegy 
M.


Szuper hangulatú tanfolyamon vettem részt, annyi ismerettel és főleg tapasztalattal gazdagodva, hogy már sokkal kevésbé érzem magam elveszve a húsmentes, növényi alapú konyha világában. Számomra a legnagyobb megkönnyebbülés az volt, hogy nem volt buta kérdés: a főzésben teljesen kezdő és haladó résztvevők is egyformán hasznosan töltöttek minden percet.
Bármikor újra befizetném!
B.SZ.

Szia Ági! Egy kicsit megkésve, de végtelenül hálás szívvel köszönöm, hogy részt vehettem a próba főzőtanfolyamon!
Bár több, mint 30 éve vegetáriánus, és pár éve vegán, gluténmentes vagyok, ennek ellenére rengeteg új információval, nagyon hasznos praktikákkal bővült az ismeretem.
A tanfolyamot mindenkinek szívből ajánlom, hiszen a Te kedvességed, odaadásod, tapasztalatod, segítőkészséged példaértékű.
Rendkívül jó hangulatban sütöttünk, főztünk, és jó étvággyal el is fogyasztottuk a finom ételeket.
Külön köszönet, a rengeteg jobbnál jobb receptekért!
Szeretettel ,
Gy. S. E.

Szia Ági! Szeretném megköszönni az odaadó munkádat a (próba)főzőtanfolyam lebonyolításánál.
Töménytelen információt kaptam, nagyon sokat azonnal tudok is használni. Egy Nagy sikerű tanfolyam indult el.
Jóval magasabb színvonallal találkoztam nálad, mint a másik Vega tanfolyamon. További sok sikert kívánok a további munkádhoz.
A haladó tanfolyamon ismét találkozunk. Üdvözlettel:
M.

Annak ellenére, hogy sose főztem "rendes" ételt, nem éreztem magam hátrányban és nagyon sokat tanultam.Iszonyúan meglepődtem a sok finom ételen és teljesen teleettem magam. Nagyon motivál a vegán életmódra és nagyon köszönöm Áginak a kedvességét és a professzionizmusát.
NVK

Intenzív, színes, ínyenc nap volt.
Erika

Fantasztikus volt a tanfolyam. Elméleti tudásomhoz egy nap alatt megkaptam a gyakorlati ismereteket. Hatalmas áttörés számomra, végre finomakat főzhetek a családnak.
Györgyi

Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük.
Anna.

A tanfolyamon nagyon sok hasznos és új információt kaptam, amiket igyekszem hasznosítani.
Judit


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Akik ezt vásárolták, vettek még

Keresés